Què necessites trobar?

Assessorament tècnic en projectes escènics

Tens un projecte? Vine i explica'ns-el. T’assessorem des d’un punt de vista tècnic en totes les fases que integren un projecte artístic:

DE LA IDEA AL PROJECTE: assessorament per ajudar a definir la idea, marcar línies estratègiques i donar resposta a preguntes claus, com són: concepte (què és), objectius (per què es vol fer), públics (per a qui es farà), accions (com es farà), lloc (on es farà), recursos (qui ho farà i amb què) i cronograma (quan es farà). Un cop definit això, es plasma en un dossier de presentació, primer pas per a iniciar la materialització del projecte.

PRESSUPOSTOS: assessorament i explicació sobre la realització d’un pressupost, intentant que no falti cap partida i intentar informar com s’ha d’adequar al projecte.

SUBVENCIONS: assessorament i explicació sobre la tramitació de sol·licituds de subvenció i la seva justificació.

JURÍDIC: assessorament legal durant totes i cadascuna de les fases del procés i/o projecte artístic. Aquest tipus de projectes professionals requereixen d’un assessorament legal relatiu a diferents i diverses disciplines jurídiques; tals com: dret laboral, fiscal, civil, administratiu i mercantil.


MÉS INFO

DEMANA'NS CITA