Què necessites trobar?

Avís legal

Aquesta pàgina web ha estat creada per l'associació sindical Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (d'ara endavant AADPC), amb caràcter informatiu. El fet d'accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.


1. Titularitat de la pàgina web. El nom del domini http://aadpc.cat, està registrat a favor de l'AADPC, amb CIF G58119181 i domicili social al C/ Hospital, 34 (Barcelona). Telèfon de contacte +34 932 31 14 84 i adreça de correu electrònic aadpc@aadpc.cat.


2. Propietat intel·lectual del web. Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de l'AADPC o de tercers q han autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Associació i és a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos. Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de l'AADPC. Igualment, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe.