Què necessites trobar?

CabaretA

Funció benèfica a favor del Grup Àgata, l'associació catalana que treballa pel suport a les dones afectades de càncer de mama.


DATES: 
12 de desembre 2017

LLOC:
Sala Muntaner
Carrer de Muntaner, 4

HORARIS:
a les 20.30h

DURADA:
90 minuts

PREU:
15€


FITXA ARTÍSTICA
Autoria: Maria Molins, Bárbara Granados
Direcció: Joan Maria Segura
Interpretació: Maria Molins, Bárbara Granados, Dick Them, Miquel Malirach
Composició i direcció musical: Bárbara Granados
Escenografia: Joan Maria Segura Bernadas
Vestuari: Irantzu Ortiz
Disseny d'il·luminació: Marc Salicrú
Disseny de so: Marc Santa
Producció: Júlia Simó
Direcció tècnica: Xavier Xipell “Xipi”
Fotografia: David Ruano
Distribució: Elena Blanco-Magnetica Management


SINOPSI:

Aquestes dues artistes són tan capaces de convertir un monòleg shakesperià en un blues como de posar a un personatge de Mercè Rodoreda a cantar un cuplé en un bar del Raval o portar als espectadors a donar un cop d'ull al món de l'any 3023. A les dues els hi sobra el talent, per això l'actriu Maria Molins interpreta ella sola una vintena de personatges y la intèrpret Bàrbara Granados toca fins a deu instruments diferents... Les essències de Maria Aurèlia Capmany, Ángel Pavlovsky, Mary Santpere i Guillermina Motta, entre altres, sobrevolen un cabaret en femení que sí, ens farà riure, però també reflexionar sobre el tipus de vida que portem.

Els textos són, en gran part, obra de Maria Molins i tant les lletres como la composició de les cançons són, majoritàriament, de Bàrbara Granados. Amb música en directe interpretada per músics de la talla de Dick Them i Miquel Malirach, Cabareta explica amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura Bernadas.

La intèrpret i compositora Bàrbara Granados, besneta del compositor Enric Granados, fa ja molt temps que posa la seva música al servei de projectes escènics que van dels espectacles d'Ángel Pavlovsky a El estado del malestar II, l'últim montatge de Carles Flavià. En les seves aventures teatrals, Granados va conèixer a Maria Molins, una actriu que ha protagonitzat muntatges com Aigües encantades, La dama de Reus o La música, ademés d'intervenir en sèries de televisió com Olor de colònia, La que se avecina o La Riera y en films como El bosque, de Óscar Aibar, amb el que va guanyar un Gaudí a la millor actriu el 2013.

MÉS INFORMACIÓ