Què necessites trobar?

Cartellera - LES CROQUETES OBLIDADES

17 Octubre 2021 ~ 31 Octubre 2021

DATA: 
el 17, 24 i 31 d'octubre

LLOC:
Teatre Poliorama
Rambla dels Estudis, 115, BCN

HORARI:
diumenges a les 12 h

DURADA:
70 minuts

PREUS: 
8 - 15 €


FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Clàudia Cedó
Direcció: Israel Solà
Repartiment: Queralt Casasayas, Magda Puig / Nuri Santaló, Bàrbara Roig
Amb les veus de: Anna Barrachina, Dolors Reguant, Emma Polak, Arnau Puig, Aitor Galisteo-Rocher, Vanessa Segura
Escenografia i il·luminació: Adrià Pinar
Vestuari: Nídia Tusal
Espai sonor: Corentin Sauvetre
Fotografia cartell: Marc Puig
Fotografies d’escena: Mairena Cano
Producció executiva: Nuri Santaló
Una producció de Les Bianchis amb el suport de la Sala Beckett

SINOPSI:

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades. Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterro, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint... que potser no era tan dolent, trobar a faltar.

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem.

És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal.

Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.


MÉS INFORMACIÓ