Què necessites trobar?

Cartellera - PASSEIG DE FADES I COVES - GIMCANA ONLINE DE TEATRE

04 Desembre 2020 ~ 08 Desembre 2020

DATES: 
del 4 al 8 de desembre de 2020

LLOC:
Online
Citem a les famílies al seu bosc o parc més proper

HORARIS:
de 10 a 18 h

DURADA:
40 min

PREU:
oferta llançament 10€

GÈNERE:
Gimcana online de teatre

PÚBLIC:
Familiar

IDIOMA:
Català/castellà

Reserves a infantilades@gmail.com


FITXA ARTÍSTICA 

Idea i direcció: Mireia Branera

Creació i Interpretació: Mireia Branera i Lluís Sobrado

Producció: Infantilades


SINOPSI

Infantilades som una productora i companyia de teatre que ofereix espectacles innovadors i experiències artístiques per a infants de totes les edats.

El 4 de desembre estrenem oferint quasi un 40% de descompte. Fins el dia de l'estrena l'experiència estarà a només 10€!!

El Passeig de Fades i Coves és una gimcana online per a famílies amb infants de 3 a 9 anys que parla sobre la importància de creure en la màgia i la imaginació per salvar els éssers del bosc que estan en greu perill.

Es tracta d'una gimcana en directe a través del WhattsApp on a la hora indicada us enviarem l'inici de l'aventura. Recomanem a les famílies anar a algun bosc o parc proper i fer la gimcana a l'aire lliure. A través de missatges de vídeo i àudios us anirem introduint al món màgic, on només hi podreu arribar realitzant unes proves senzilles però molt importants que us permetran anar avançant.

Si aconseguiu arribar al cor del món màgic les fades i els éssers del bosc us ho agrairan sempre i us entregaran un amulet que us portarà molta sort.

Us esperem al bosc!


MÉS INFORMACIÓ