Què necessites trobar?

Claqué o no

DATES: 
del 16 d'agost
al 17 de setembre

LLOC:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22

HORARIS:
de dimecres a dissabte 21h
diumenge 19h

DURADA:
70 minuts

PREU:
11€FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i direcció
: Roc Esquius
Intèrprets: Isidre Montserrat i Núria Deulofeu
Escenografia i vestuari: Eli Siles
Producció i comunicació: Núria Deulofeu
Premsa i nous públics: Marina Grifell
Fotografies: Roser Blanch
Disseny gràfic i postproducció de fotografia: Daniele Musio
Vídeo: Daniele Musio i Núria Deulofeu
Estudiant en pràctiques: Maria Mandret
Amb la col·laboració de: Centre Cívic Pati Llimona i Centre Cívic Drassanes
Una producció de Dara amb el suport del Teatre Tantarantana.

'Claqué o no' forma part d'El Cicló, Cicle de Companyies Independents en Residència, programa artístic del Teatre Tantarantana. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya - Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i de l'Ajuntament de Barcelona - Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).


AGRAÏMENTS:
Laura Gascón, Sergi Belbel, Rebeca Turmo, Marialba Esquius, Miquel Esquius, Fri, Gloria Serrano, Irina Ŝundić, Joseph Peramiquel, i a tots els que ens heu acompanyat per fer possible aquest nou projecte.


SINOPSI:

Una dona amb una carrera brillant, una professió que li cau com anell al dit i que ocupa un lloc de feina molt important per a tothom, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en tant sols quinze segons, es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué.

Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que, per tant, es sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans. Ella no pot ballar claqué.

"Claqué o no"" és una comèdia sobre les professions, vocacions, intuïcions i canvis de rumb laborals que moltes vegades, no entén ningú.

MÉS INFORMACIÓ