Què necessites trobar?

Punt de fuga o la moral de l'herbicida

04 Gener 2018 ~ 28 Gener 2018

DATES: 
fins al 28 de gener 

LLOC:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22

HORARIS:
de dijous a dissabte: 20h
diumenges: 18:30h

DURADA:
60 minuts

PREU:
A partir de 10€


FITXA ARTÍSTICA
Companyia Ésgrata
Dramatúrgia: María Porras i Companyia Ésgrata
Adaptació: Companyia Ésgrata
Direcció: Eduard Tudela
Intèrprets: Laia Alberch, Georgina Latre i Javier López
Assessoria De Moviment: Xavier Torra
Escenografia i Vestuari: Companyia Ésgrata i Jordi Rovira
Disseny De Llums: Core Rodríguez Vilaplana
Disseny De So: Guillem Gefaell
Fotografia: Ingrid Ribas
Realització del Vídeo: Laia Alberch, Júlia Barceló, Ignacio F. Rodó, Diana Gómez, Guillaume Maison, Anaïs Muniesa, Glòria Giró, María Porras, Martí Salvat i Xavier Torra


SINOPSI:

El món com el coneixem té els dies comptats. La nostra civilització és molt a prop de la seva data de caducitat: una de nova i de millor li està agafant el relleu gràcies a una misteriosa organització que remunta els seus orígens al nostre futur.

En un dels centres d’embarassades per a repoblar la Terra, tres persones viuen les seves darreres hores abans de l’imminent final (o hauríem de dir principi?): el Noi (un dels membres de l’organització), l’Ema (que porta cinc mesos adormida) i l’Altra.

Fins a quin punt els nostres errors són, en realitat, una conseqüència de la nostra naturalesa? Som lliures en les nostres decisions o tots juguem el nostre rol dins d’una sèrie d’esdeveniments predeterminats? Tot el que passa ja ha passat? És el temps un bucle sense fi? Si en tinguéssim l’oportunitat, sabríem reescriure la història? I és que el fi (no) justifica els mitjans.

MÉS INFORMACIÓ