Què necessites trobar?

César Rojas

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu
ALTRES ESPECIALITATS:
{pi_otrasEspecialidades}
ESTUDIS:
Escola de Teatre Xavier Gratacós. Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia
EMAIL:
cesar-rojas@hotmail.com
IDIOMES:
català, castellà, anglès
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
174

Hola!

Compagino la interpretació amb Comunica!, empresa de la qual sóc fundador i que ofereix serveis d'entrenament de les habilitats comunicatives i de preparació d'exposicions orals fent servir la tècnica actoral.

Vaig iniciar la meva formació actoral el 1999 i el 2008 vaig finalitzar els meus estudis regulars a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia de Barcelona en l'especialitat d'interpretació.

En el camp de la interpretació, he treballat de professor de teatre de joves i adults, he col·laborat amb l'ITA (Institut de Transtorns Alimentaris) fent servir el teatre com a eina i part del procés de tractament dels pacients i, com a actor, he treballat professionalment en espectacles de teatre, curtmetratges, llargmetratges i sèries de televisió.
Si vols, pots veure la meva web d'actor aquí.

En paral·lel, l'any 2009 vaig començar a treballar en l'àmbit de les ONG i la captació de fons per al desenvolupament de projectes, així com en la formació comercial basada en la tècnica actoral i en la preparació de xerrades i exposicions orals. L'any 2012 començo a donar classes d'entrenament de les habilitats comunicatives amb certa regularitat i és a principis de 2014 quan, davant la necessitat de professionalitzar aquesta feina, neix Comunica! amb la intenció de poder arribar a més gent i en les condicions més adients.

Des d'aleshores, Comunica! és la meva activitat principal però ni de bon tros he deixat (ni vull deixar) d'actuar, he anat fent algunes coses: videoclips, algun episòdic a la tele, algun curtmetratge per anar actualitzant material i sempre estic obert a participar en nous projectes interessants.


TREBALLS

César Rojas

Cinema 


- Trash  de Carles Torras . JUST FILMS , ESCÁNDALO FILMS ( 2008)

Joves , una fugida enlloc de Ramon Térmens i Carles Torras . ZIP - FILMS . ( 2004 )


Més de 40 curtmetratges , entre ells:


- El hijoputa , d'Adrián Domínguez Barbachano (ESCAC)

- Estúpidos de Gerard Sinfreu (ESCAC)

- Crònica d' un existir qualsevol de Ferran Calbet (UdG)

- Los maderos de San Juan de Imanol García (CECC)

- Cría cuervos  d'Albert M. Perucha

- Lenguas de gato d'Isabel Lola

Colegas del 97  d'Àlex Muñoz (ESCAC)

- Shattered Feelings. Videoclip del grup Whipping the clown. Guió i Direcció de Juan Torres (Steady Road Productions) https://www.youtube.com/watch?v=2r227MIl2P4


Televisió 


- Cites de Filmax i TV3 (2015) Personatge episòdic. Capítol 11.

- El cor de la ciutat  de TV3. Vuitena i novena temporada ( 2007-08-09 ). Personatge secundari ( Pachu )

- El auténtico Rodrigo Leal , d'Antena 3 Televisió . ( 2005 ) Personatge de repartiment ( Oliver )

- Històries de Catalunya , de TV3 . ( 2004 ) - Personatge episòdic


Teatre 

2013

En la ardiente oscuridad d'Antonio Buero Vallejo . Direcció i dramatúrgia Jaume Nadal . Producció Cia . Artemises Teatre . Sala Guasch Teatre de Barcelona , febrer i març de 2013 .

- Bouazizi  . Espectacle de la Cia Insectotròpics . Direcció Insectotròpics i Ferran Utzet . Estrenat a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega . Setembre 2013 .

2009

- Almacenados de David Desola . Direcció Salvador Esplugas. Producció 2x2Teatre. 2008

- Èdip 1,2,3,4  , direcció Josep Galindo ; dramatúrgia Pablo Ley. Una producció d'Eòlia ( Tricicle + Dagoll Dagom ) . Sala Versus Teatre de Barcelona . Juny i juliol 2008

- Primer premi del Concurs de Teatre ACTAC de Barcelona per a la cia. 2x2Teatre pel muntatge Pedro y el Capitán" de M.Benedetti.

2006

- The Emperor’s new suit  , direcció Ernesto Sanguinetti , per la cia The little chamber , gira nacional curs escolar 2006 /07

2005

- Pedro y el Capitán de Mario Benedetti ; direcció Pere Farran per 2x2Teatre. Muntatge seleccionat per a La Marató de l'Espectacle , edició 2005 i per a la V Mostra de Teatre Emergent 2005 ( Sala Luz de Gas de Barcelona ). Estrenat al Teatre de la Riereta de Barcelona (setembre '05 ) , València i

Igualada .

2004

- Zowie  de Sergi Pompermaier ; direcció Agustí Estadella per 2x2Teatre . Estrenada a Teatre de la Riereta de Barcelona ( mayo.2004 )

- Somnis  basat en textos de Shakespeare ; direcció Erico Silveira per ITITIOCA ( 2004 )

2003

- Membre fundador de la companyia 2X2Teatre de Barcelona . (ene.2003 )

- Imagine d'Ignasi Garcia ; direcció Agustí Estadella per 2x2Teatre. Estrenada a Teatre de l'Aurora d'Igualada , Barcelona ( feb.2003 )

Entrades i sortides ; direcció Erico Silveira per a la cía.ITITIOCA . Estrenat al Teatre de l'Aurora d'Igualada , Barcelona ( juny 2003); presentat al Marché du Théâtre de Itre ( Bèlgica ) (agost 2003)


Altres:

-Publicitat

- Doblatge

-Comercial

- Animacions amb la cia Patilla i Companyia d'Igualada .

-Teatre educacional i escolar amb la cia Vitalmenteatral de Barcelona .COM A FORMADOR:


-Fundador de Comunica!, destinat a oferir serveis d'entrenament de les habilitats comunicatives a empreses i particulars mitjançant la tècnica actoral. Gener 2014 WEB

- Preparador de xerrades, exposicions públiques, exàmens orals, tesis doctorals de professionals de diversos àmbits gràcies a la incorporació d’eines interpretatives útils per al seu camp professional. Des de 2012.

- Formador en tècniques de venda i Fund Rising mitjançant l’ús de la tècnica actoral per a Consolidar Barcelona SL. De 2009 a 2012.

- Professor d'Interpretació a l'escola d'Art Dramàtic La Fàbrica de Barcelona . Curs 2009-2010.

- Professor de teatre a ITA (Institut de Trastorns Alimentaris ) com a part de la teràpia dels / les interns / es. 2007 , 2008 i 2009

- Professor de teatre al CEIP Catalunya de Sant Adrià de Besòs (Barcelona) Contractat per la Fundació Pere Tarrés. Curs 2006-07

- Professor de teatre al CEIP Sant Martí de Cerdanyola del Vallès (Barcelona). Contractat per la Fundació Pere Tarrés. Curs 2003-04

VIDEOS

César Rojas
CONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


César Rojas