Què necessites trobar?

CONSEQÜÈNCIES DEL COVID-19 EN EL TREBALL ARTÍSTIC EN DOBLATGE AMB CRISTINA CALVET I GONZALO ABRIL

DATES:
15 de juliol
HORARIS:
de 20:00 a 21:30h
LLOC:
per Zoom
PREU:
Gratuït (exclusiu per a socis i sòcies)
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors i directores de doblatge
INSCRIPCIONS:


DESCRIPCIÓ: 

La situació viscuda arran de la pandèmia COVID-19 per tots els artistes, ha evidenciat la precarietat i fragilitat del sector. En aquesta trobada informal parlarem del sector, en concret del doblatge, i del que aquest ha viscut i està vivint a conseqüència dels efectes del COVID 19:

- Protocols de seguretat acordats amb estudis per inici d'activitat.
- Naixement del teledoblatge.
- Perjudici i greuge actual en el treball dels Directors de Doblatge.
- Inexistència de Conveni Col·lectiu.
- Realitat de sector.
- Línies de futur.

La trobada informal serà conduïda per l'Advocada Responsable de l'Àrea Jurídica i Laboral de l'AADPC, Cristina Calvet i amb l'assistència de membres de l'equip de Treball de Doblatge de l'AADPC. També comptem amb la participació de Gonzalo Abril, actor i director de doblatge.

Els temps canvien i cada sector artístic es veu immers en una realitat que no demanda però amb la que ha de ser-hi i mantenir allò que permet continuar treballant com a Artista.

Us animem a participar-hi!


DOCENTS:

Gonzalo Abril, dedicat al món del doblatge des de 1986 com a actor i el 1989 s'estrena com a adaptador i director, labors que compagina en l'actualitat. Entre les pel·lícules més conegudes en les quals ha intervingut com a adaptador i director podem destacar: “Cuatro bodas y un funeral”, “Sin perdón”, "Men in black", "Shakespeare in love", "Star Wars" Episodis 1, 2 i 3, "Gladiator", la saga de "Misión Imposible", "Zoolander", "Intocables", "Lincoln", "Capitán América", "La bella y la béstia", "Jurassic World" , “Tres anuncios a las afueras”, "Bohemian Rapsody", "Jojo Rabitt". En el món de l'animació destaquen la saga de "Shrek", "Kung Fu Panda" i "Hissi Age". En el món de la docència va formar part de l'equip que va posar en marxa el Màster de Traducció Audiovisual de la UAB (presencial i en línia) en el qual va impartir classes durant onze anys. Actualment és professor de la EDB ( Escola de Doblatge de Barcelona).
Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea jurídica laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Negociadora i representant del Col·lectiu d’artistes de Doblatge en Negociació Col·lectiva. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Taller de Músics de Barcelona (curso de gestió musical); Universitat de Blanquerna (Máster universitari en ficció en cine i televisió Producció, guió i realització), Escola de Cinema Bande a Part; Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), Escola guionistes showrunners BCN, Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica adscrit a la Universitat de Vic, entre d’altres.