Què necessites trobar?

CREACIÓ EN CONTEXTOS D’EXCLUSIÓ - Nivell 2 -

Amb Alícia G .Reyero

DATES:
2, 3, 4 de maig del 2018
HORARIS:
de 10 a 14 h.
LLOC:
Nau Ivanow (C/ Hondures, 28)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats*: 48 €
No socis: 120 €
*Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC.
ADREÇAT A:
Professionals de les arts escèniques (actors, directors, ballarins, creadors…) així com educadors, treballadors socials, tearapeutes, etc
INSCRIPCIONS:


Segona part del Curs de Teatre Aplicat en el que Alícia G.Reyero proposa aprofundir en el treball de creació en contextos d’exclusió. S’exploraran les capacitats de cada participant per fer un treball personalitzat i es treballarà a nivell teòric i pràctic, incidint en la vivència com a forma d'aprenentatge.

Aquesta segona part del curs està pensada per consolidar els coneixements adquirits en el Nivell 1, per tant és recomanable haver-lo fet o bé acreditar experiència en aquest àmbit.

Continguts:

- Símbol i metàfora, l’objecte i el moviment.
- Transformació dels recursos.
- Teatre Imatge. Part 2.
- El treball de creació col·lectiva com a eina d’empoderament. Part 2.
- Construcció d’una petita peça amb el treball fet. Aplicació i optimització dels nostres recursos.

Objectius:

-Dotar als participants d'eines teòriques i pràctiques per al treball amb diferents col·lectius.
-Oferir noves eines per a la creació partint de la vivència personal i col·lectiva.
-Formar a futurs formadors.
-Crear un espai de reflexió ric al voltant de la creació entre les diverses professions dels participants.


ALÍCIA G. REYERO és actriu, directora i treballa a través del teatre i la dansa amb col·lectius en risc d'exclusió social des de l'any 2003. Durant més de 10 anys treballa amb grups de joves a través de la Diputació de Barcelona (instituts, centres de menors, etc...). També amb grups de dones víctimes de la violència masclista a través del PIAD, al Centre Penitenciari Quatre Camins amb Transformas, on facilita de manera regular formació en teatre físic i codirigeix els espectacles “La Caverna” i “Lacras”. Des de l'any 2010 imparteix formacions a professionals interessats en aquesta eina: Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE), Associació d'actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Aula d'Educació per la Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre d’altres. Fundadora, creadora i actriu a les companyies Col·lectiu Amoro, Impacta Teatre i Pekaminosas. Forma part de Paramythádes, col·lectiu que dona suport a les persones refugiades en els camps de Grècia. Actualment dirigeix projectes de creació escènica amb perspectiva de gènere i forma part del projecte “Sis personatges” del Teatre Lliure amb la Fundació Arrels.
Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: