Què necessites trobar?

CREACIÓ KM.0 - 2a Edició

Jornades de treball per a professionals

DATES:
6, 8, 13, 15, 20 de novembre 2017 (dilluns i dimecres)
HORARIS:
de 16 a 20 h
LLOC:
CERC - Centre de Recursos i Estudis Culturals - Carrer Montalegre 7 (Pati Manning)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 160€
Socis AADPC aturats*: 128€
No socis: 320€
*Cal acreditar amb el document del SOC.
ALTRES DESCOMPTES
ADREÇAT A:
professionals de la interpretació, la direcció, la dramatúrgia, la producció, la comunicació o formes part d’una companyia
INSCRIPCIONS:
Enviar CV a amolins@aadpc.cat i omplir el formulari


Ets un creador/creadora i tens projectes que són una realitat a mitges? Et dediques a la interpretació, la direcció, la dramatúrgia, la producció, la comunicació o formes part d’una companyia i t’aniria bé dotar-te d’una pauta per desenvolupar amb garanties el disseny d’una producció? Si creus que ha arribat el moment d’ampliar coneixements l’AADPC t’ofereix una formació a mida.

CREACIÓ KM.0 són cinc jornades per a professionals en l’àmbit de la producció i la creació, la comunicació i el màrqueting, l’explotació i la distribució, i la legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals. Amb un caràcter eminentment pràctic, es treballarà a partir d’un cas real –prèviament seleccionat– que servirà de punt de partida per desenvolupar totes les àrees que hi ha al voltant d’un projecte de nova creació.

CARLES MANRIQUE (productor), MARC GALL (comunicació cultural) i CRISTINA CALVET (advocada de l’AADPC) guiaran, supervisaran i aportaran els continguts que intervenen en el procés de creació i de disseny d’una producció. Comptaran amb la col·laboració del director i dramaturg JORDI CASANOVAS, l’experta en venda i distribució ELENA BLANCO, l’expert en estratègies de captació i fidelització de públics PEPE ZAPATA, a més d’una sessió a càrrec d’un membre de l’empresa PLAYBRAND, especialitzada en estratègies de comunicació digital.

Les places són limitades. Per inscriure's cal omplir el formulari i enviar CV a amolins@aadpc.cat.


Coneix els PERFILS DELS DOCENTS I COL·LABORADORSOrganitza:
Amb el suport de: