Què necessites trobar?

CREACIÓ KM.0 2016

Jornades de treball per a professionals de la creació i la gestió

DATES:
del 21 al 24 de novembre 2016
HORARIS:

de 16 a 20h

LLOC:
CERC - Sala Plató (Centre de Recursos i Estudis Culturals) C/ Montalegre, 7 - Pati Manning
PREU:

Socis AADPC i AISGE: 160€
Socis AADPC aturats*: 128€
No socis: 320€
*Cal acreditar amb el document del SOC.
Consulteu ALTRES DESCOMPTES

ADREÇAT A:
INSCRIPCIONS:
Enviar CV i text de motivació a amolins@aadpc.cat i omplir el formulari


VEURE L'EDICIÓ 2017


Es busquen directors, autors, actors, gestors, productors, comunicadors, membres de companyies i professionals amb talent que vulguin conèixer i participar en el disseny d’una producció real.

CREACIÓ KM. 0 són quatre jornades d’orientació professional en l’àmbit de la producció-creació, comunicació-màrqueting, explotació-distribució, i legalitat (límits i oportunitats) per a emprenedors culturals.

El caràcter de les jornades serà dinàmic i molt pràctic: es treballarà en grups reduïts que desenvoluparan un projecte de nova creació. Aquests grups seran dirigits per tres professionals dels àmbits de la producció, la comunicació i la legalitat.

Carles Manrique (Velvet Events), Marc Gall (Comedia) i Cristina Calvet (Advocada de l’AADPC) guiaran, supervisaran i aportaran els continguts (teòrics i pràctics) que intervenen en tot procés de creació i disseny d’una producció. Estaran presents al llarg de les jornades tutoritzant i supervisant la feina dels participants i comptaran amb la col·laboració puntual del director i dramaturg Jordi Casanovas, l’especialista en venda i distribució Elena Blanco (Magnetica Management S.L), l’experta en comunicació i xarxes socials Ana Sánchez (Comedia) i l’advocada Mercedes Vallverdú (SGAE).

    • Plantejament professional, dinàmic i pràctic
    • Àmbits de treball: producció – creació; comunicació – màrqueting; explotació – distribució; legalitat (límits i oportunitats)
    • Tutoria activa i permanent dels 3 professionals que condueixen el curs
    • Treball amb grups reduïts

Les places són limitades. Per inscriure's cal omplir el formulari i enviar CV i text de motivació a amolins@aadpc.cat (data límit: 15 de novembre).


Coneix els PERFILS DELS DOCENTS I COL·LABORADORS


Organitza:


Participen:


Amb el suport de:


Col·laboren: