Què necessites trobar?

CURS TÈCNIC NIVELL BÀSIC DE SO, LLUM I MAQUINÀRIA PER A DIRECTORS/-ES DE TEATRE

DATES:
14, 15 i 16 d’octubre
HORARIS:
de 10 a 12h
LLOC:
Via Zoom
PREU:
Les 3 sessions:
- Socis/-es AADPC i AISGE: 60€
- No socis: 120€

Sessions soltes:
- Socis/-es AADPC i AISGE: 30€/sessió 
- No socis: 60€/sessió
ADREÇAT A:
directors i directores d’escena i actors/actrius interessats en la direcció
INSCRIPCIONS:


SESSIONS:
Dimecres 14 d'octubre:
CURS DE SO amb Albert Via
Dijous 15 d'octubre: CURS DE MAQUINÀRIA amb Jordi Albors
Divendres 16 d'octubre: CURS DE LLUMS amb Antoni Font


DESCRIPCIÓ:

L’objectiu és ensenyar el llenguatge bàsic en aquests aspectes tècnics -de so, llum i maquinària- per facilitar la comunicació entre el director/-a, que imagina una idea de l'espectacle al seu cap, i el tècnic encarregat de posar-ho en pràctica. No es tracta d’un curs per a futurs tècnics, sinó de crear aquest pont de comunicació entre directors/-res escènics i l’equip tècnic: els dos imprescindibles per a què l’obra funcioni. El curs es dividirà en 3 sessions diferents i independents. Cadascuna d'elles tindrà una durada aproximada de 2 hores.


DOCENTS:

Albert Via Nascut a Barcelona el 1981, format com a tècnic de so i regidor d’escena al TTE (Taller de Tecnologia de l’Espectacle), actualment treballa com a tècnic de so al Teatre Nacional de Catalunya i amb empreses de serveis tècnics per a espectacles en teatres o concerts. Compagina amb la feina de regidor en esdeveniments i congressos com a freelance.
Jordi Albors i Barbé és nascut a Barcelona l’any 1972. Titulat en Tècniques de les Arts de l'Espectacle. Des del 1997 Construcció i muntatge escenografies amb la Família Salvador (Taller 786). Maquinista de gira, treballant pràcticament a tots els teatres de Catalunya, fent bolos i temporades. Diverses participacions en processos de creació (La Fura, Efímer, Flotats, …).Professor de construcció escènica, deu promocions, al curs de Tecnologia de l’espectacle.

Antoni Font Mir (Vic,1981), tras 22 anys dedicats al teatre musical, és pioner en el teatre musical a Osona, formant la primera companyia activa de la comarca l’any 1997. Ha exercit com a professional en la majoria de registres on es desenvolupen les arts escèniques: interpretació, cant, direcció escènica, il·luminació i com a adaptador de lletres de cançons al català. Des del 2007 té una continuada implicació en l’àmbit pedagògic com a professor de cant i teatre. (Aules, Brou d’Arts, Escènic Vic, Institut del Teatre, Off Broadway…). És fundador, ideòleg i director de la web de divulgació www.teatremusical.cat. Pàgina de referència pels seguidors del teatre musical a Catalunya, arxivística i de novetats, un centre neuràlgic del gènere.
Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: