Què necessites trobar?

DIRECCIÓ PER A ACTORS I DIRECTORS AMB TAMZIN TOWNSEND

DATES:
6 i 7 de març de 2018
HORARIS:
de 9 a 15 h.
LLOC:
Nau Ivanow (C/ Hondures, 28)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats*: 48 €
No socis: 120 €
*Aquesta situació s’ha d’acreditar amb el document del SOC.
ADREÇAT A:
Actors i directors
INSCRIPCIONS:
PLACES EXHAURIDES. formulari


PLACES EXHAURIDES

Al llarg de més de dues dècades de trajectòria professional, Tamzin Townsend ha elaborat un mètode de direcció que enfoca les dinàmiques de treball des de la perspectiva del joc, la improvisació i la llibertat actoral. Una altra de les bases del seu mètode es centra en el desenvolupament de personatge i la comprensió del text teatral.

En aquest curs s'empraran tècniques com l’Estatus, el Hot Seat i el treball sobre textos breus per explorar diferents mètodes per a la direcció. Es tracta d'un curs molt intensiu i pràctic alhora que inclou moltes dinàmiques centrades en "fer", és a dir, experimentar.

Com deia el filòsof xinès Confuci:
Escolto i oblido.
Veig i recordo.
Faig i comprenc
.

TAMZIN TOWNSEND

Directora d’escena anglesa, nascuda a Liverpool. Va estudiar Art Dramàtic a Kent, on va emprendre el seu primer projecte teatral, The Company of Wolves.

Als 23 anys es va traslladar a Barcelona, on va realitzar nombrosos muntatges teatrals d’èxit. El primer, Bones Festes, va ser nominat a millor espectacle de la temporada i El Diari d ́Anna Frank, que a més de la nominació va obtenir els premis al millor actor i a la millor actriu secundària.

El seu nom està associat a alguns dels èxits del teatre d’Espanya. Des de El Método Grönholm, Un Déu salvatge o La última sesión de Freud, pasant per l’especial adaptació teatral de Días de Vino y Rosas o Seis clases de baile. El seu darrer treball ha sigut Héroes de Gerard Sibleyras. En els seus més de 40 muntatges teatrals, Tamzin Townsend ha posat la seva mirada en textos contemporanis i clàssics, indistintament. Shakespeare, Zorrilla o Plaute cohabiten amb autors como Sharman Macdonald, Patrick Marbar, Yasmine Reza, Owen Mcafferty o Alan Ayckbourn.


Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: