Què necessites trobar?

EL MANAGEMENT ARTÍSTIC A LES TEVES MANS: INTRODUCCIÓ A LA INDÚSTRIA DEL SECTOR AMB PEP ARMENGOL, TONI ALBADALEJO I MONTSE NARRO

DATES:
16, 17 i 21 de juny de 2021
HORARIS:
dimecres i dijous de 10 a 12:30 h
i dilluns de 16 a 18:30 h
LLOC:
per Zoom
PREU:
- socis/es de l’AADPC o AISGE:
  60 € 3 dies o 20 €/ sessió solta
- no socis/es:
  100 € 3 dies o 40 €/ sessió solta
- membres d'altres assoc. prof.:
  75 € 3 dies o 25 €/ sessió solta
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors, directores, creadors i creadores
INSCRIPCIONS:


Formació d'introducció al Management artístic que et permetrà tenir les claus per accedir amb més facilitat a un sector en el qual es fa necessari conèixer el seu funcionament de primera mà, amb totes les casuístiques que ens podem trobar per rellançar la nostra carrera professional. Amb la col·laboració de l'Ass. ARC (Representants, Promotors i Mànagers) entrarem a la cadena de valor del sector, que va des de l'artista fins al públic, passant i aprofundint en els diferents rols necessaris per assolir les nostres fites professionals.

Tractarem, directament amb professionals experimentats, aspectes analítics per entendre la complexitat del sector, però també aspectes propis i personals dels participants, la necessitat de promoció per situar-nos en el "mercat", els drets laborals i els aspectes legals. També veurem les necessitats de comptar amb altres professionals i partners, així com les entitats i institucions de les quals depenem i ens recolzen per aconseguir una immersió d'èxit en el camp professional.

El format consistirà en una primera sessió introductòria on s'exposarà els aspectes bàsics del Management, i dues sessions més especifiques pel que fa als sectors d'Arts Escèniques i el d'Audiovisuals. Les sessions s'acompanyaran amb material complementari. Si vols conèixer el teu potencial empresarial i com desenvolupar-lo amb èxit, aquesta serà una bona oportunitat.


PROGRAMA

o Aspectes generals del management a les arts escèniques i subsectors
   Dimecres 16/06 amb Pep Armengol
   HORARI: de 10 a 12:30 h

o El management en teatre i arts escèniques
   Dijous 17/06 amb Toni Albadalejo
   HORARI: de 10 a 12:30 h

o El management en cinema i audiovisuals
   Dilluns 21/06 amb Montse Narro
   HORARI: de 16 a 18:30 h


Pep Armengol és director de càsting internacional, actor, docent i productor audiovisual. Inicia la seva carrera com a actor. Ha coproduït quatre TV movies per a TV. Com a director de càsting ha treballat en més de dos-cents projectes de cinema i TV nacionals i internacionals. És Membre fundador de l'International Casting Directors Network i de l'Acadèmia del Cinema Català.
Toni Albaladejo dirigeix ANEXA, una empresa de gestió, distribució i producció d'espectacles. Durant els seus 43 anys d'activitat ha portat a terme projectes culturals importants al nostre país i des de Barcelona ha arribat als cinc continents, amb el seu equip humà i tècnic donant ajuda als artistes i organitzadors, amb la finalitat d'aconseguir que els millors espectacles arribin a tot el públic.
Montse Narro, amb una extensa i llarga trajectòria com a productora de ficció, gènere que l’apassiona, i escoltant les seves inquietuds va fer una formació de coaching de comunicació i acció efectiva com a un primer pas de treball per desenvolupar, el 2019, el projecte Art-and-Actors de management d'actors i actrius, amb una filosofia de gestió propera, de treball en equip i de comunicació constant amb els "representats".Organitza:


Col·labora:

         


Amb el suport de: