Què necessites trobar?

''FORMACIÓ EN LA TÈCNICA HUNTER BEAT: TEATRE TERAPÈUTIC'' AMB KELLY HUNTER

DATES:
dissabte 15, dilluns 17, dimarts 18, dijous 20 i divendres 21 de maig de 2021
HORARIS:
els dies 15,17,18 i 20 de 10 a 16h
el dia 21, horari per confirmar
LLOC:
per Zoom
PREU:
25€
ADREÇAT A:
INSCRIPCIONS:


Ens complau anunciar la tercera edició de la formació especialitzada en la tècnica Hunter Beat impartida per l’actriu, pedagoga i creadora de la tècnica, Kelly Hunter.

La formació es dirigeix a 19 actors/ actrius en bona forma física i amb nocions de música, que siguin socis/ sòcies de l'AADPC o AISGE, amb interès en formar-se i participar de l'experiència del programa de teatre terapèutic Hunter Beat. En aquesta edició no només comptarem amb la pionera Kelly Hunter, sinó que es treballà conjuntament amb la seva companyia anglesa 'Flute Theater'.

L’actriu i directora de teatre britànica, Kelly Hunter, és la creadora d’un mètode per estimular els nens, nenes i adolescents que pateixen autisme, mitjançant una tècnica basada en la mètrica de les obres de teatre de William Shakespeare.

El Hunter Beat, com s’anomena aquest mètode, es basa en la tècnica del ritme de la mètrica que feia servir Shakespeare que propicia que els nens se sentin més tranquils i segurs. A més les expressions facials i les veus exagerades, clàssiques d’aquests tipus d’obres, són ideals per facilitar la comunicació.

La formació comptarà amb 4 jornades intensives de formació (de 10 a 16 h) i finalitzarà amb dues representacions en directe amb els nens i nenes del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, situat al terme municipal de Granollers, on hem dut a terme aquesta activitat en edicions anteriors.

Donades les circumstàncies en què ens trobem, l’AADPC ha vist reduïda considerablement la dotació econòmica de la proposta formativa, motiu que justifica el cost d’aquesta formació per als i les participants. No obstant això, i conscients de la situació dels nostres socis i sòcies, oferim aquesta formació en format beca amb un preu reduït de 25 € (cost real 105 €) per donar suport a una formació amb continuïtat de futur i aposta professional.

Amb la finalitat d'ajustar la viabilitat d'aquest projecte social a la situació actual, la formació serà 100% en format online.


Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: