Què necessites trobar?

L'AUDIOVISUAL AL TEATRE

Només 20 places!

DATES:
Dilluns 20 i 27 de febrer
HORARIS:
De 10 a 14 h
LLOC:
Teatre La Gleva (Carrer de la Gleva, 19, Barcelona)
PREU:
Socis/es AADPC: 62 €
Socis/es altres ass. professionals i estudiants: 125 € 
Persones no sòcies: 250 € 
ADREÇAT A:
Director/es d'escena professionals o en formació
INSCRIPCIONS:
Màxim 20 places! formulari


Des de la Secretaria de Direcció de l'AADPC organitzem una formació sobre l'ús del vídeo en la creació i la difusió de les arts escèniques. El curs pretén donar eines als i les participants per respondre a qüestions relacionades amb els drets d'ús de les imatges, els mitjans tècnics necessaris, els costos que suposa o la integració de la projecció en l'espai escènic, entre altres temes. 


La formació constarà de dues sessions de treball de quatre hores cadascuna: 


1. Creació: Com integrar l'audiovisual en la posada en escena d’un espectacle, tant des del disseny com de la producció i la representació, posant atenció a la complexitat i els costos.  

2. Difusió: Recursos i eines audiovisuals necessaris per millorar la  promoció i explotació dels espectacles. 

IMPORTANT - Les persones inscrites hauran de portar un dispositiu digital amb algún programa bàsic d'edició de vídeo (la majoria de dispositius tenen algun programa incorporat per defecte).

QUÈ APORTA AQUESTA FORMACIÓ?

   - CREATIVITAT Poder aplicar el vídeo a les arts escèniques obre un univers d'infinites possibilitats artístiques, tant per a la creació com per a la difusió.


    - TEORIA I PRÀCTICA - Les dues sessions tindran lloc al Teatre La Gleva, on es podran veure casos pràctics d'ús de projectors, formats i superfícies de projecció, a més de l'ús i disposició de càmeres i instruments de captació de so per a l'enregistrament i edició d'espectacles teatrals i producció de teasers.


    - EXCLUSIVITAT - Grup reduït amb només 20 places!


    - PROFESSIONALITAT - Impartiran el curs tres professionals de la productora Amici Miei Produccions amb moltíssima experiència en el sector.


    - PERSONALITZACIÓ - Totes les persones participants podran preparar prèviament preguntes i consultes concretes, que seran objecte d'anàlisi com a casos pràctics en cada una de les sessions (les preguntes es poden indicar al formulari d'inscripció).


QUI IMPARTEIX LA FORMACIÓ?

Amici Miei Produccions

Empresa dedicada a la producció d'espectacles i audiovisuals, de diferents dimensions i formats: des de produccions teatrals de petit format a grans esdeveniments escènics, a més de sèries divulgatives de televisió, publicitat i documentals. En aquests moments està a punt de llançar el canal OffDrama, dins de Filmin, que oferirà 48 produccions de teatre contemporani per temporada. En la seva estructura hi ha productors i realitzadors, tant de teatre com d'audiovisuals.


El curs l'impartiran tres professionals de la productora:


- Pau Montull: Ha combinat els estudis d'enginyeria amb els de tècnic de teatre. Treballa per a diverses companyies i espais teatrals de Barcelona.  

David SardàOperador de càmera amb més de 25 anys d'experiència en grans programes de TV a Espanya i els Estats Units. Dedicà la seva activitat a espectacles teatrals des de fa 5 anys.  

-Albert de la Torre: Després d’haver dedicat 20 anys a la crítica teatrals, és productor d’audiovisuals i espectacles.  


Organitza:


Col·labora:

Amb el suport de: