Què necessites trobar?

L’OFICI DE... ACTOR/ ACTRIU

DATES:
dijous 21 d'octubre de 2021
HORARIS:
de 16 a 18 h.
LLOC:
per Zoom
PREU:
socis/es AADPC o AISGE: gratuït
no socis/es: 10€
membres d'altres assoc. prof.: 5€
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors, directores, creadors i creadores
INSCRIPCIONS:Aquesta formació contempla una visió bàsica i resumida sobre l’evolució de l’actuació al llarg de la història del teatre. Consisteix a ordenar de manera esquemàtica les etapes més importants que han incidit decididament en els canvis de l’art de l’actor.

Es descriuen clarament les fases i èpoques per on passa l’evolució de l’actor, des de l’antiga Grècia fins al dia d’avui.

Així com apuntar les diferències fonamentals relacionades amb l’actuació tradicional i l’actuació moderna del teatre de la segona meitat del segle XX.


ALBERT RUIZ. Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i màster d’Estudis Avançats de Teatre per la UNIR; també ha completat la seva formació amb cursos d’interpretació, teatre musical, dansa, cant i música. Ha treballat amb diverses produccions i directors de teatre com: Paco Mir, Víctor Álvaro, Josep Ma Mestres, Joan Avellan, Gaston Core, Festival Grec de BCN, cia. MenúTeatral, Teatre Kursaal, Mercat de les Flors. És membre fundador de la cia. Bratislava i director de l’Escola d’Arts Escèniques de Manresa – EAEManresa, compartint docència amb altres centres i escoles de teatre.

Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: