Què necessites trobar?

MASTER CLASS EN ANGLÈS, A CÀRREC DE AARON SPEISER - ACTING COACH DE HOLLYWOOD

DATES:
Dimecres 3 de maig 2017
HORARIS:
de 10 a 14 h.
LLOC:
Actors Workshop - c/ Margarit 27, baixos 1 (portal) - metro L3 POBLE SEC
PREU:
SOCIS AADPC:
Actius: 120€
Oients: 24€
NO SOCIS: 150€ o 30€
ADREÇAT A:
Actors i actrius
INSCRIPCIONS:


I. PRÀCTICA AMB ESCENES en anglès (3 hores)
- Prepara una escena en anglès i deixa't dirigir per un coach de Hollywood.
- Millora el teu poder interpretatiu i adquireix més confiança en anglès treballant a fons especialment les -accions i objectius- de l'escena.
- Es requereix: actors i actrius professionals amb alt nivell d'anglès (en actiu o no). 8 actors, 4 escenes de pel·lícules reals, 3 hores. En anglès, sense embuts.


II. SESSIÓ PREGUNTES i RESPOSTES sobre INTERPRETACIÓ en anglès (1 hora)
- Absorbeix la visió d'un prestigiós coach d'estrelles de Hollywood.
- Aprendràs tècniques i punts de vista d'un professional top en el sector.
- Moderador: Frank Feys (fundador de l'Actors Workshop Barcelona).


Es requereix nivell professional d'actor/actrius i nivell alt de comprensió en anglès.


El seminari s’impartirà íntegrament en anglès i comptarà amb el suport de l'Actors Workshop.

- Els oients podran presenciar el treball d'escenes dels 8 actors/actrius.
- La part final de la conferència inclourà una ronda de preguntes per a públic i oients.
- Les escenes i els/les alumnes seran seleccionats pel propi mestre Speiser.


Envia el més aviat posible CV i fotografia professional a actorsworkshop@gmail.com, amb la referència: "(nom actor)/masterclass Aaron Speiser", ABANS del dimecres 19 d’abril.AARON SPEISER:
ha entrenat a actors per tot el món durant els últims 35 anys. Col·laborador habitual d'actors, directors i productors molt reconeguts i aclamats en la indústria, Mr. Speiser aporta la seva dilatada experiència i profunditat de coneixement interpretatiu, per ajudar els seus clients i alumnes de forma senzilla, pràctica i inspiradora.

Encara que hagi dirigit a actors de teatre llorejats, el treball de Mr. Speiser se centra especialment en la interpretació per cinema i TV. Aquestes qualitats han fet que actualment, Mr. Speiser sigui un dels "coach" dramàtics amb més demanda del món.

Mr. Speiser entrena habitualment a actors reconeguts com Will Smith (+13 anys) i Virginia Madsen (+14 anys), tots dos nominats als Oscars. També ha entrenat a Jennifer López des del inici de la seva carrera i fins avui dia. Gerard Butler ha estat el seu client durant més d'una dècada. Tanmateix, ha treballat amb directors com Oliver Stone, Michael Mann, i Barry Sonnenfeld, entre d'altres. Això li permet transferir les últimes tendències i tècniques de cinema i TV directament del plató fins al seu estudi i clients.

Mr. Speiser va començar la seva carrera a Nova York i després, va obtenir un Màster en Art Dramàtic de la Brandeis University (Boston). Després de graduar-se, va estudiar amb Uta Hagen, Bill Hickey, i el seu mentor Kenneth McMillan al HB Studio (NY). Mr Speiser també és escriptor i director. Amb el seu llargmetratge Talking About Sex, el qual va dirigir, produir i co-escriure, va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula al Breckenridge Film Festival (Colorado).

Mr. Speiser s'esforça contínuament per crear una comunitat vibrant i avantguardista d'artistes, així com per crear la millor classe d'interpretació del món. Aaron és aquí per ajudar els bons actors a aconseguir el que busquen. Alguns d'ells han compartit aquestes paraules sobre el mestre:

"Rere tot bon actor hi ha un gran mestre, Aaron és el meu."
Will Smith, actor amb 2 nominacions a l'Oscar

"Vaig aconseguir la feina més important de la meva vida gràcies a Aaron, ell és el meu mentor."
Virginia Madsen, actriu nominada a l'Oscar per SIDEWAYS

"Aaron em va entrenar pel meu gran paper a la pel·lícula SELENA,i treballo amb ell des que vaig començar la meva carrera."
Jennifer Lopez

"Aaron és un home boig que em fa ser millor actor. L’adoro."
Gerard Butler


MÉS INFO:

Actors Workshop BCN: www.actorsworkshop.es