Què necessites trobar?

MASTERCLASS AMB BÀRBARA MESTANZA: MORT A LA COMPLAENÇA I LLARGA VIDA A LA REVOLUCIÓ

DATES:
15 d'abril de 2021
HORARIS:
de 16 a 18 h
LLOC:
per Zoom
PREU:
socis/es AADPC o AISGE: gratuït
no socis/es: 5€
membres d'altres assoc. prof.: 3€
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors, directores, creadors i creadores
INSCRIPCIONS:


Entenc l'art com allò que genera el moviment necessari per fer que l'entorn es modifiqui i així, aquest es mogui.

Entenc l'art com a un mètode que, a través de la revolució (pròpia i externa), revitalitza l'aigua estancada per donar l'oxigen necessari per a seguir evolucionant.

Entenc l'art com a un element totalment necessari per al desenvolupament del nostre país.

Sí, entenc l'art com allò capaç de canviar el món.

I aquesta creença no és infantil, és necessària.

En aquesta masterclass entendrem la creació com allò al servei dels batecs del nostre entorn. Aprendrem a reconèixer què demana el nostre context, què necessita que sigui dit o fet i com, a través de les nostres pròpies pulsions, partint de nosaltres, podem ajudar a generar moviment.

A través de revolucionar-nos a nosaltres com a creadores, generarem un sacseig també en el nostre entorn. Seguint l'exemple del meu darrer procés creatiu, coneixerem eines de creació, trucs infal·libles per a moments d'estancament, i, sobretot, aprendrem a reconèixer tot allò dins nostre que necessita ser dit ara mateix. Aprendrem a fer art útil, feminista i, sobretot, gens complaent.

Aquesta masterclass va dirigida a totes i tots aquells éssers creadors (vinguin del terreny d'on vinguin), és a dir: TOTHOM.


Bàrbara Mestanza

dramaturga, directora i actriu
d’arts escèniques i audiovisuals
BÀRBARA MESTANZA. Va néixer a Barcelona el 4 de maig de 1990 i ha estudiat teatre musical, direcció i dramatúrgia a l'escola Eòlia i teatre de text a l'Institut del Teatre. Ha complementat aquests estudis amb diversos cursos de cant, dansa, creació i dramatúrgia a diferents escoles i amb diferents professors i professores d'Europa. Als 12 anys comença la seva carrera com a actriu participant durant dues temporades al musical "Annie" i com a directora i dramaturga als 23 i 24 anys duent a terme diverses peces teatrals amb la seva companyia "The Mamzelles teatre". Les seves peces han estat al Teatre Lliure, la sala Atrium de Barcelona, El teatre Poliorama, La Seca, el Maldà, La Gleva, el Teatro Pavón de Madrid i la sala Beckett. Com a actriu ha participat en diverses sèries de televisió d'Antena 3, tv3 i Televisió Espanyola. Complementa la seva carrera com a intèrpret i creadora amb el doblatge i la docència en escoles com Eòlia o l'Estudi Laura Jou. Una de les seves darreres peces és "La mujer más fea del mundo" on ha fet la direcció i la dramatúrgia. Aquesta obra actualment està de gira per Espanya després d'haver fet temporada a la sala Atrium i el Teatro Pavón de Madrid i s'estrenarà aviat al Matadero de Madrid. "Pocahontas o la verdadera historia de una traviesa" també és una de les seves darreres obres i ha fet temporada al Teatro Pavón de Madrid i a la sala Beckett, a aquesta peça s'hi suma "Richard III and They don't know about us", una peça coescrita amb Paula Ribó, estrenada en el darrer Festival Grec i pendent d'estrena al teatre La Mama de Nova York. Finalment, "Todas las flores", estrenada el setembre de 2020 a la sala gran de la sala Beckett, i "SUCIA", estrenada al festival Temporada Alta, han estat les seves darreres creacions. MÉS INFORMACIÓ 


Organitza:


Amb el suport de: