Què necessites trobar?

MASTERCLASS AMB BOB McANDREW: El treball amb l’actor i l’actriu en el cinema i la TV

DATES:
Dimarts 21 de novembre
HORARIS:

de 18:30 a 20:30 h

LLOC:
Sala Refectori, al Centre del Carme de Cultura Contemporània (C/ Museu, 2, 46003, València) També en Streaming.
PREU:

Formació gratuïta

ADREÇAT A:
actors, actrius, directors i directores de cinema i TV
INSCRIPCIONS:
Accés al formulariEt convidem a aquesta masterclass on tindrás la oportunitat d'elevar la teva tècnica actoral amb Bob McAndrew, actor, director de cinema i professor d’interpretació.

Ens explicarà com deixar anar la tensió i explorar el que significa construir un personatge fort, permetent als actors i actrius prendre riscos i sentir-se segures de les seves eleccions.

ATENCIÓ!! El curs s’impartirà en anglès i hi haurà un intèrpret al castellà per garantir plenament la comprensió de la classe.

SOBRE BOB MCANDREW...
És actor, director de cinema i professor d’interpretació. Va ser assistent del difunt i gran Wynn Handman durant deu anys abans de mudar-se a Hollywood, on va conèixer a Lucille Ball, la qual va quedar tan impressionada amb Bob que el va convertir en el cap del seu programa de talents en Paramount Pictures. Després d'això, Bob va ser a 20th Century Fox, on va dirigir el seu programa de talents que incloïa a Sam Elliot, Tom Selleck i Lyle Waggoner. 

Bob ha estudiat amb Lee Strasberg, Stella Adler, Michael Howard i Charles Conrad, per tant, el seu enfocament combina moltes tècniques d'actuació diferents, incloent Meisner, Strasberg, Stella Adler i Michael Chekhov.

El seu ensenyament és eclèctic. A transmès el seu ensenyament a Londres, París, Barcelona, Madrid i Buenos Aires. Alguns dels seus antics alumnes són Raúl Julia, Christopher Walken, Chris Cooper, Sela Ward, John Stamos, Gloria Reuben, David Paymer, Corbin Bernsen, Tom Selleck, Sam Elliot i Jon Lindstrom.

“El que jo ensenyo és una tècnica, una fórmula perquè, com a actor, sàpigues el que estàs fent. Per a dedicar-te a la interpretació has de ser un gran treballador, una persona disciplinada, amb molta dedicació, ser actor és molt més laboriós del que la gent creu. Abans de res, has d'estimar la professió. Si no, no et dediques a això” comenta l'estatunidenc. 

Organitza:


Col·labora:

Amb el suport de: