Què necessites trobar?

OLORAR PER A LA MILLORA ACTORAL I VOCAL

DATES:
de l'1 al 5 de juliol
HORARIS:
de 10 a 13h
LLOC:
A l'Ateneu Harmonia (dins el recinte de Fabra i Coats)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: 60 €
Socis AADPC aturats*: 48 €
No socis: 120 €
*Aquesta situació s’ha d’acreditar en el moment de la matriculació.
ADREÇAT A:
Actors i actrius
INSCRIPCIONS:L’olfacte està absolutament lligat als instints. Durant la investigació realitzada durant més de 20 anys es va cercar la manera d’ampliar els efectes positius que pot aportar l’olfacte a la interpretació actoral i a la veu expressiva.

El mètode d’olfacció que proposa Gemma Reguant, permet augmentar l’impacte de les olors en l’organisme, produint una millora la organicitat actoral i, alhora, un gran alliberament de la veu natural i una gran ampliació de registres expressius.

També s’aporta un mètode per a millorar la memorització del text, per a l’agilització de l’articulació i s’ofereix unes estratègia de suport per a la construcció del personatge.


Gemma Reguant és actriu, doctora en Art Dramàtic, mestra de veu i expressió oral a actors des de 1986. Classes a cantants, logopedes, periodistes, locutors, presentadors de televisió, monitors de museu, mestres (Oporto. Portugal), dins diverses formacions d’Art-Teràpia, al Liceu,... Assessorament en càstings, assajos, oratòria, re-educació vocal. Ha impartit classes a professors a l’ESAD de Gijón, a l’ESADIB de Mallorca,...

La seva tesi doctoral es titula “Olfacció creativa: Les olors com a motor creatiu per a la veu i la locució actoral”. Ha publicat també articles i capítols sobre la veu amb Paidotribo i Graó.

Com a actriu destaquen en els darrers anys: “Heroïnes i herois de Shakespeare” a Temporada alta amb direcció de col·lectiva (Bernat, Mateu, Oliva, Reguant) i recitals girats sobretot per biblioteques de Catalunya en els que ha fet també la dramatúrgia i la direcció: “Espriu a la pell” amb textos de Salvador Espriu, “Dones sonores” amb textos de diverses poetes catalanes, “Un tast de Foix” amb textos de J.V. Foix, estrenat al Museu de la Xocolata, “Jo em donaria a qui em volgués” amb textos de Josep Palau i Fabre que va ser triat per Cultura en gira, “El paradís de l’alquimista” del mateix autor; “Volcà Maragall”, “Joan Maragall, coratge i cor”, “Joan Maragall en la terra viva” amb textos de Joan Maragall estrenats a l’Arxiu Maragall “Dones poetes en veu alta”, ”La mirada de Lorca” estrenats a Biblioteques de Barcelona, ... Com a directora escènica de recitals i concerts les darreres estrenes han estat “Ai com m’agrades”, amb peces de cabaret de diversos autors a El Molino i Museu d’Història de Catalunya i “Palau pinta Picasso” amb textos de Palau i Fabre al Museu Picasso de Barcelona.

Organitza:


Col·labora:


Amb el suport de: