Què necessites trobar?

TALLER DE TEATRE NŌ

DATES:
Del 12 al 16 de febrer del 2018
HORARIS:
de 15 a 19 h.
LLOC:
Institut Ramon Llull (Avinguda Diagonal, 373)
PREU:
Socis AADPC i AISGE: gratuït

Els no socis podran assistir com a oients gratuïtament mitjançant inscripció
ADREÇAT A:
Aquesta activitat admet la presència d'oients, de manera que el mestre Taneda convida a tots aquells interessats en el Teatre Nō a assistir a les sessions.
INSCRIPCIONS:
PLACES EXHAURIDES. formulari


PLACES EXHAURIDES


Michikazu Taneda, actor professional de teatre nō de primer nivell, visitarà la ciutat de Barcelona aquest mes de febrer com a Ambaixador Cultural nomenat per l'Agència d'Afers Culturals del Japó. En la seva visita, i gràcies al suport de l'Agència d'Afers Culturals del Japó i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya, el mestre Taneda oferirà un taller a un grup reduït de professionals en el qual podran aprendre els gestos i moviments bàsics del teatre nō. Es tracta d'un taller de quatre sessions de dilluns a dijous i una presentació final el divendres. L'acte de cloenda del workshop consistirà en la representació d'una escena d'una obra destacada a càrrec dels alumnes participants.

El mestre Taneda és hereu de la quarta generació de la família Taneda, pertanyent al nivell shokubun (títol atorgat als actors professionals de nō de primera categoria) dins de l'escola Kongō, una de les cinc principals especialitzades en el paper de shite o protagonista. Així mateix, ha estat nomenat Propietat Cultural Intangible Important del Japó en reconeixement de la seva valuosa contribució a la conservació i transmissió d'aquest antic art teatral


Organitza:Col·labora:Amb el suport de:
XERRADA I DEMOSTRACIÓ SOBRE TEATRE NŌ AMB EL MESTRE TANEDA
9 de febrer de 12 a 14 h a l'Institut del Teatre