Què necessites trobar?

TEATRE MUSICAL AMB JOEY BATES. Doble workshop d'interpretació i direcció

DATES:
Dilluns 4 d’abril de 2022
HORARIS:
de 10 a 13 h 
LLOC:
Escola Eòlia (C/ Casp 82, baixos)
PREU:
Socis/es AADPC i AISGE: 40 €
Altres assoc. i estudiants: 45€
No socis/es: 55€
(preus per sessió)
ADREÇAT A:
actors, actrius, directors i directores interessats en teatre musical
INSCRIPCIONS:
10 places per sessió! formulari


Aquest workshop constarà de dues sessions:

La primera serà per a actors i actrius de teatre musical i, la segona, serà específica per a directors/es.

De la mà del professional nord-americà Joey Bates, la formació es contextualitzarà a l’escenari i en el context del teatre musical a Catalunya.

Aquesta formació està adaptada a tots els nivells!


L’estructura serà la següent:

- Worshop d'interpretació, amb actors i actrius

Es treballarà la interpretació de cançons: com afronta un actor/actriu la posada en escena d'una cançó a l'estil de teatre musical, dificultats tècniques, etc.

No serà un treball de tècnica vocal sinó que es treballarà en l'estil, fraseig, text... . Per això, és necessari que cada participant porti una cançó de musical, segons les preferències personals de cadascú, amb una durada màxima de tres minuts. Evidentment, si hi ha alguna dificulatat tècnica es treballarà per resoldre-la.

- Worshop de direcció, amb directors i directores

En aquest workshop, es farà una aproximació en com s'analitza tota la informació que ens dona el lletrista i el compositor d'un musical: d'on es pot treure informació tant musical com escrita i com es pot transmetre a l'actor/actriu cantant.

Per tal de poder fer aquest treball disposarem d'actors/actrius que hauran memoritzat 3 escenes amb cançons d'estils diferents de teatre musical.


El curs comptarà amb un pianista i traductor.


Joseph Bates és un director musical així com coach vocal. Ha treballat com a director musical en teatre i òperes de companyies arreu dels Estats Units, El seu repertori inclou aproximadament 100 musicals, òperes, simfonies i treballs corals. Podríem destacar Candide, Sweeney Todd, Parade, HMS Pinafore, Was (World Premiere), Chicago, Cabaret, Into the Woods, Crazy for You i The Light in the Piazza. Ha treballat amb alguns dels millors compositors, directors, artistes i professors a l’American Musical Theatre, incloent Judy Blazer, Joseph Thalken, Malcolm Gets i Susan Blackwell. Ha treballat amb Ricky Ian Gordon i Tina Landau al seu musical, States of Independence. Les gravacions de Ricky Ian Gordon, Only Heaven, estan disponibles a PS Classics.

Al 2006, Judy Blazer, Landon Heimbach i Bates van cofundar The Artist’s Crossing, la missió de la qual és “promoure les arts unint diversos artistes de diferents nivells i orígens per orientar i guiar el seu futur, mitjançant tallers educatius, creacions de nous materials i produccions de repertori existent”.

L’interès del Joseph pel teatre musical ha inclòs molts treballs sobre material de nova creació a diferents estats de desenvolupament, des de lectures mig representades fins a produccions completes. Entre ells s’inclou feina amb Riccky Ian Gordon (The Family Piece), Joseph Thalken (Was), Sean Michael Flowers (Prometheus Dreams and Guarding Gold Street) i Christian Duhamel (A Beautiful End).

Recentment, ell ha acabat la seva carrera de 33 anys en el món acadèmic, temps en què  ha creat els programes de teatre musical tant a Wright State University a Dayton, Ohio com a Auburn University, Auburn, Alabama. A més de la seva contribució musical també era director d’escena a diferents produccions i ensenyava veu parlada, dialectes i història del teatre musical.

https://www.joeybatesvoicestudio.com


Organitza:


Col·laboren:


Amb el suport de: