Què necessites trobar?

XERRADA: GESTIÓ I ADAPTACIÓ DEL CANVI (REPENSEM-NOS)

DATES:
24 de juliol
HORARIS:
de 10 a 11:30h (1 hora, més 30 minuts preguntes)
LLOC:
en línia via Zoom
PREU:
gratuït per a persones socies
15€ per a no sòcies
ADREÇAT A:
Professionals de les arts escèniques
INSCRIPCIONS:


 VEURE VÍDEO DE LA SESSIÓ
Contrasenya: kkwj4WU$Gestió del canvi

El món actual promociona una cultura de canvi continuat. La crisi econòmica, l’actual crisi sanitària i de salut, la millora de processos, l’enfocament cap al client, l’optimització de les habilitats dels col·laboradors, s’han convertit en temes d’importància que han sorgit en aquest nou entorn corporatiu. Aquests esforços seran més útils si aprenem com conduir i gestionar el procés de canvi i l’estrès associat al procés.


Objectius

• Aprendre a gestionar el canvi i motivar-se davant d'ell.
• Aprendre a gestionar-se un mateix i i gestionar l’ambigüitat i la incertesa generada en moments de canvi.
• Crear un espai de reflexió per descobrir estratègies per conduir i adaptar-se al canvi cultural en el que estem immersos.


Continguts

• El canvi, necessari i inevitable
• L’entorn actual VUCA/VICA i eines per gestionar-lo.
• Canviar els altres
• El procés de canvi, les emocions implicades. Gestió de les emocions.
• La percepció: netejar creences.
• Despertar la curiositat! Excitació vs Por.


Docent

Enric Bastardas, Comunicador, Il·lusionador i Provocador.
Formador Master Practitioner en PNL i Comunicació, Marca Personal i Xarxes Socials. Divulgador Emocional. Col·laborador del diari ARA a ARA Criatures.

"Tinc la sort de gaudir amb la meva feina i poder conèixer a gent diversa i extraordinària diàriament amb infinitat de talents. La meva missió és Compartir i Transmetre coneixements i experiències per provocar i inspirar cada persona a aconseguir coses meravelloses. Això és el que tinc al meu cap abans de començar cada xerrada, conferència, taller o curs. Si no connectem emocionalment amb algú, no connectem. Per a mi l'Emotional Branding és essencial. Som éssers emocionals en essència. Anem a passar una estona divertida, aprenent i que sigui el millor lloc en el qual puguem estar en aquest mateix moment. El temps és important, el que fem amb ell, encara més. Si comparteixes l'honestedat, l'amabilitat, la flexibilitat, la creativitat, la curiositat i el sentit de l'humor ... ets a la formació correcta! Gràcies per compartir el teu temps amb mi."