Què necessites trobar?

Enric Mauri

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu, Director/a
ALTRES ESPECIALITATS:
Doblatge
ESTUDIS:
Eòlia ESAD
EMAIL:
enricmauri.artesc@gmail.com
IDIOMES:
català, castellà
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
1,77


"FINAL DE LÍNIA" - REPORTATGE FOTOGRÀFIC
TREBALLS

Enric Mauri

CURRÍCULUM ARTS ESCÈNIQUES                                                                                                                                  Enric Mauri

 

 

INTERPRETACIÓ - TEATRE

v  Interpretació (“cover”) en el microteatre “Glandel i Clitorela (cartes que canvien vides)”, paper principal coprotagonista; direcció Carlos Cortés; representada a l’Espai Mosaic Teatre; 2019.

v  Interpretació en l’obra “Final de Línia”, paper principal protagonista; direcció de Pol Felip; representada dintre de la temporada de programació del Teatre Eòlia; 2019.

v  Interpretació en l’obra de microteatre “Dona a l’Aigua!”, paper principal coprotagonista; estrenada al Teatre Eòlia, en el marc del Dia Mundial de la Veu - 2019.

v  Interpretació en l’obra de microteatre “Veu en Oph”, paper principal coprotagonista; estrenada al Teatre Eòlia, en el marc del Dia Mundial de la Veu - 2018.

v  Interpretació en l’obra “L’Hostal de la Glòria”, paper secundari; pre-estrenes al Teatre del Centre Moral i Instructiu, a juliol, i temporada al Teatre Eòlia, a setembre; Companyia el Vers Retrobat, direcció Pere Sagristà.


INTERPRETACIÓ - CINEMA

v  Interpretació en el curtmetratge “Nyctophilia”, col·laboració especial; direcció de Núria Roig, productora New Era Films - Campus Vallparadís; 2020.

v  Interpretació en el curtmetratge “Juegos de Niños”, paper secundari; direcció de Paola Bonjour, productora Blanquerna - El Raval; 2019.


INTERPRETACIÓ - TELEVISIÓ

v  Actuació amb figuració especial en el programa de TV “La Resistencia”, acting amb el presentador (David Broncano); al canal #0 de Movistar+, productora El Terrat; 2019.

 

INTERPRETACIÓ - ALTRES

v  Actuació en la docu-sèrie “Las Casas de Noviembre”, en format podcast (6 personatges gravats, de diversa extensió); productora El Terrat; 2020-2021.


DIRECCIÓ (i/o autoria)

v  Assistència de direcció en l’obra “Deliri a Dos” d’Eugene Ionesco, direcció de Montse Bonet; representada dintre de la temporada de programació del Teatre Akadèmia.

v  Direcció, i autoria, de l’obra de microteatre “Dona a l’Aigua!”.

v  Direcció, i autoria, de l’obra de microteatre “Veu en Oph”.


ALTRES

v  Membre de l’equip d’edició i redacció de la revista Ítaca [revista de teatre eòlia I+D], director Pablo Ley.

v  Membre del Grup de Recerca d’Eòlia I+D, en el treball del curs 2017-2018, amb la multiinstal·lació “UNTITLED II [WORK IN PROGRESS]”, amb espai i actuació performàtica pròpia, presentada a la Fàbrica de Creació FABRA I COATS.

 

 

FORMACIÓ

v  Formació en Interpretació, Direcció Escènica, Direcció d’Actors, Càmera (bàsica), Doblatge (bàsic), Dramatúrgia / Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic.

v  Formació en Llenguatge Musical (elemental), Clarinet (elemental), Cant Clàssic i Cant Modern / Luthier Escola de Música i Dansa.
IMATGES

Enric Mauri
CONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Enric Mauri