Què necessites trobar?

9a MOSTRA DE TEATRE A LLEDONERS

Publicado el 19 de Octubre de 2017

Des del passat 29 de setembre fins el 20 d’octubre es celebra la 9a Mostra de Teatre al Centre Penitenciari de Lledoners en la qual els interns estan gaudint de nombrosos espectacles teatrals o films relacionats amb el món del teatre. El dia 28 de setembre el President de l’AADPC, Àlex Casanovas, i la Gerent de l’associació, Tumani León, van ser els encarregats d’inaugurar la Mostra.


Aquest projecte del Centre Penitenciari de Lledoners va començar fa nou anys i, després de nou exitoses edicions ens refermem en la voluntat d’ambdues entitats de col·laborar per l’objectiu comú de millorar la vida cultural dels interns del centre.

La novetat d’enguany ha estat que al matí del dia 15 d’octubre, els interns van poder gaudir amb els seus fills i altres familiars de l’obra titulada Berta, la caputxeta de Cia. T-Gracia, espectacle apte per a tots els públics.

L’activitat, a part d’apropar la cultura als interns, també té com a objectiu ajudar als reclusos en un nivell més personal. Quan surten en llibertat, el seu primer i gran problema és organitzar el temps lliure d’una manera sana i legal. Des d’aquesta perspectiva, se’ls fa conèixer altres maneres de gestionar el seu temps lliure i, a través del teatre, fer-los reflexionar sobre situacions fictícies molt diferents a la seva realitat.

La Mostra de Teatre del CP de Lledoners és un projecte estretament relacionat amb la Mostra de Teatre de Can Brians, que l’AADPC també gestiona des de fa uns anys.

En aquesta 9a edició, hi ha hagut vuit propostes teatrals d’associats de l’AADPC que s’han dut a terme els tres primers caps de setmana d’octubre.


Ismene - Fina Rius i Imma Colomer (dissabte 30 de setembre a les 11:00 h.)


Nanoland - Cia. Xavier Villena (divendres 6 d'octubre a les 11:00 h.)


Pallasso amb corda - Laudelí Arnau (divendres 6 d'octubre a les 17:00 h.)


Ànimes d'artista - Cia. Pomodoro (dissabte 7 d'octubre a les 11:00 h.)


Casa rural con encanto - Cia Krakelé (divendres 13 d'octubre a les 11:00 h.)


Las madres presas - Pilar Martínez (dissabte 14 d'octubre a les 17:00 h.)


Berta, la caputxeta - Cia. T-Gràcia (Espectacle familiar diumenge 15 d'octubre a les 11:00 h.)


Exacte, el món com no és - Cia. Les Margarets (diumenge 15 d'octubre a les 17:00 h.)