Què necessites trobar?

Així va ser la celebració del Dia Mundial del Teatre 2024!

Publicado el 02 de Abril de 2024

El passat dimecres 27 de març, l’AADPC va celebrar el Dia Mundial del Teatre amb un acte obert a la ciutadania a la plaça del Sol de Gràcia, on es volia convidar als assistents a viure una experiència teatral participant com a públic, o també de pujar a l’escenari i ser els protagonistes d’una escena d’improvisació, cantant una cançó o llegint un poema.

L’activitat va ser conduïda per la sòcia i actriu Cristina Codina i l’actor Pep Callau, per tal d’animar i fomentar la participació d'un públic que va resultar molt entregat. 

L'actiu i sòcia Maria Fontana va llegir el manifest de l'AADPC, escrit per ella mateixa, i l'actor i associat Oriol Genís ha posat veu al manifest internacional, escrit enguany per l'escriptor noruec Jon Fosse.

També vam comptar amb els parlaments institucionals on vam comptar amb la presencia i discurs de Pep Vives, Direcció General Promoció Cultural i Biblioteques del Deptament de Cultura, Pau González, Diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, i, del Districte Gràcia, amb Victòria Alsina, Presidenta Districte, i l’Àlex Monllaó, regidor. El president de l’AADPC, l’Àlex Casanovas, també es va sumar als parlaments reivindicant totes les disciplines teatrals que existeixen i reivindicant els números recentment publicats per l’informe d’AISGE on queda retractada la forta precarietat del sector.

 

Us deixem un petit relat fotogràfic de l’acte, gràcies a la fotògrafa Glòria Solsona