Què necessites trobar?

Així va ser la I Edició del Combat de Direcció 2023!

Publicado el 12 de Diciembre de 2023


El passat dilluns 4 de desembre, vam celebrar la primera edició del Combat de Direcció amb la complicitat de l’associació d’actors i actrius de València (AAPV) i Illes Balears (AAAPIB).

Els participants van arribar al Teatre Lliure i es van conèixer per primer cop allà quan van arribar al migdia. Per sorteig, es van formar els equips i l'ordre d'actuació. Després, els hi vam fer l'entrega del text perquè pogueren fer la primera lectura i assajar durant dues hores, abans d'obrir la porta al públic.

El sorteig va determinar els següents equips amb el següent ordre:

Equip 1, amb la directora Marina Sala i l'actriu Anna Nácher amb l'actor Lucas Escobedo

Equip 2, amb el director Antonio Valls, i l'actriu Sílvia Alabart amb l'actor David Magaña

Equip 3, amb la directora Dolors Vilarasau, i l'actriu Bel Albertí i amb l'actor Pau Pascual

Els tres equips van treballar el text '-196ª', seleccionat per la comissió artística, de l'Alícia Martí

Els equips van treballar a contrarellotge per donar-ho tot als escenaris!

A les 19:30 h, es obrir les portes al públic. Començat l’acte, ens vam deixar emportar per la Lara Díez, qui va conduir el combat amb molta energia i en un to divertit i dinàmic.

Ens va impressionar viure el mateix text amb propostes tan diferents! El nivell era tan alt, que el públic, el qual va haver de votar la millor direcció, ho tenia molt difícil!

Un cop vam comptar els vots del públic, la Lara Díez va anunciar a la guanyadora de la primera edició del Combat de Direcció, la directora Dolors Vilarasau, acompanyada dels intèrprets Bel Albertí i Pau Pascual.

Després, vam donar diplomes i flors a totes les persones participants que han fet aquest memorable aquest combat!

Per finalitzar, vam fer un petit col·loqui per compartir com havia estat l'experiència. Tothom va estar bastant d'acord que seria una vivència molt difícil d'oblidar, el repte havia estat intens a la par que emocionant, amb un resultat tan divertit i proper!!

Imatges de la Glòria Solsona: