Què necessites trobar?

APROVATS TOTS ELS PUNTS DE L'ORDRE DEL DIA DE L'ASSEMBLEA

Publicado el 23 de Septiembre de 2020

Un cop finalitzat el període de votacions, us informem que han quedat aprovats tots els punts que es van presentar a l’Assemblea celebrada el passat 7 de setembre. A l’acta anterior s’ha modificat un nom que era erroni, i la resta de punts —la Memòria del 2019, el Pla d’activitats i el Pressupost per al 2020— s’han aprovat íntegrament.

Hem rebut un total de 37 votacions de socis i sòcies, 27 dels assistents a l’Assemblea i 10 més que han votat en base als documents que vam enviar.

Des de l’AADPC valorem i agraïm molt la participació de totes les persones que vau assistir a l’Assemblea i heu emès el vostre vot. No podem, però, deixar de fer menció que ens preocupa la baixa participació general, i creiem important recordar que l’Associació està formada per TOTS els associats i TOTES les associades, i sou vosaltres qui decidiu cap a on voleu que dirigim les accions, sent la Junta la cara visible i la representació de tots i totes nosaltres.

És imprescindible la vostra participació a l’Assemblea, ja que és el lloc on es prenen les decisions importants de l'entitat, on heu d’exposar les vostres preocupacions, dubtes i propostes. Tots i totes formeu l’AADPC. Tots i totes hi hem de participar i hem de prendre part en les decisions de forma conjunta per enfortir el nostre sector, sobretot en un moment tant delicat.

Us esperem a l'Assemblea que celebrarem a finals d'any amb els resultats i el tancament d'any.