Què necessites trobar?

AQUESTA TEMPORADA TENIU A LA VOSTRA DISPOSICIÓ ELS NOSTRES SERVEIS HABITUALS PER A SOCIS I SÒCIES

Publicado el 06 de Septiembre de 2022


Us recordem que podeu utilitzar sempre que ho necessiteu els servei d'assessorament legal, en matèria laboral i jurídica, amb les advocades de l'AADPC, l'Ana Airas i l'Andrea Leunda. Aquest és un servei que l’AADPC ofereix a la seva pròpia seu de manera gratuïta per a tots els associats i associades i de pagament per als professionals no associats. Per sol·licitar una consulta, heu de sol·licitar-ho a través del FORMULARI DE CONSULTES LEGALS.

També teniu la possibilitat d'anunciar els vostres espectacles a la cartellera de socis i sòcies. Aquests sortiran publicats tant a l'apartat Cartellera com a l'Agenda del web. A més, aquells que tinguin una imatge del cartell i una foto maca de l'espectacle, es podran anunciar també al carrusel de la portada del web. Consulteu les INSTRUCCIONS per compartir els vostres espectacles a la cartellera.

Per últim, també podeu donar-vos d’alta, si encara no hi sortiu, a la guia de professionals del web de l’AADPC. Aquest és un servei optatiu, exclusiu per a associats i associades, amb una quota anual addicional de 19,95 €/any. Ser-hi us dona visibilitat davant les empreses contractants. Podeu tenir el vostre perfil professional amb el CV, imatges, enllaços, videobook i arxius de veu. Aquests perfils són autogestionables i els podeu actualitzar sempre que vulgueu. Consulteu com podeu DONAR-VOS D’ALTA A LA GUIA.

Generem oportunitats i apostem per projectes de continuïtat dirigits als socis i sòcies com és el cas del Cicle de Lectures Dramatitzades, les convocatòries de projectes de teatre social com les Mostres als Centres Penitenciaris i les audicions al TNC.

També apostem per aprofundir en les possibilitats d’ocupació a través de la formació contínua, a preus molt assequibles, per ampliar els coneixements propis de la professió, amb eines globals i de gestió que us permetin afrontar la realitat del sector amb més garanties d’èxit. Oferim cursos amb temàtiques i enfocaments diferents que permeten el reciclatge del professional en matèria de tècniques interpretatives, així com també aprofundir en altres camps afins a la direcció i la dramatúrgia.