Què necessites trobar?

Bases per a la convocatòria del nou projecte de l’aadpc: el combat de direcció

Publicado el 23 de Octubre de 2023La secretaria de direcció de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, en col·laboració amb l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians i l’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears, presentem la primera edició d’aquest nou projecte: el Combat de direcció! 

Es tracta d’un autèntic  joc d'improvisació teatral  pensat com un divertimento entre professionals per passar una bona estona i posar-nos a prova.

Com funcionarà?

És molt senzill i emocionant! Tres directors/ directores hauran de dirigir la mateixa escena, cadascuna amb un grup diferent d'actors i actrius, sense conèixer el text de l'escena a representar fins el mateix dia del combat.

I aquí està el gir... tindran poc més d’una hora d'assaig per a preparar-la! Imagina l'emoció, la creativitat i el caos controlat en una sola sala d'assaig! I qui decideix qui s'emporta la glòria? El benvolgut públic serà el jurat que determinarà quina de les tres direccions s'alça amb la victòria. Acceptes el desafiament?

S’estableixen tres categories per presentar-se:

1. Categoria de Dramatúrgia: com a autor i autora, o coautoria, presentant un text per posar-se en escena durant el combat.

2. Categoria de Direcció: com a directors i directores d’escena professionals com a participants al combat.

3. Categoria d’Interpretació: com a actors i actrius professionals per interpretar l’escena escollida seguint les indicacions del director o la directora.

La convocatòria, per a qualsevol de les tres categories, romandrà oberta del 23 d’octubre al 5 de novembre ambdós inclosos.

Una mateixa persona no es pot presentar a més d’una categoria. Només per a  persones sòcies de l’AADPC, l’AAPV i l’AAAPIB.

Per participar, heu d'omplir el formulari de la convocatòria que us interessi més i que trobareu al document de les bases.

El Combat de direcció tindrà lloc el dilluns 4 de desembre al Teatre Lliure de Montjuïc, BarcelonaL’hora d’arribada per assajar serà a les 17 h, i a les 19.30 h s'obriran les portes al públic donant tret de sortida al Combat en si mateix.

ACCÉS A LES BASES I ALS FORMULARIS