Què necessites trobar?

CANVI DE DATA DE LA JORNADA DE DIRECCIÓ A CÀRREC DE MAGDA PUYO

Publicado el 23 de Noviembre de 2018

La nova data de la Jornada de Direcció a càrrec de la Magda Puyo serà el 10 de desembre de 2018, d'11:00 a 14:00 hores al bar de l'Eixample Teatre.

En cas que hi hagi directors/es o actors/actrius amb interès per a la direcció que vulguin assistir-hi i no estiguin inscrits, obrim la possibilitat de noves inscripcions per aquesta darrera jornada.

El preu d'aquesta sessió solta per associats de l'AADPC o d'AISGE serà de 20€, amb una consumició inclosa. Per a no socis, el preu serà de 40€.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓDilluns 10 DE DESEMBRE:

De la metadona a la maria. Un viatge a la recerca d’un llenguatge propi

a càrrec
de Magda Puyo

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona.

Directora i Dramaturga. Professora de Direcció i Interpretació a l’Institut del Teatre des de 1996. Ha estat Coordinadora Acadèmic i Directora Pedagògica de l’Escola Superior d’Art Dramàtic.

Ha estat membre del Consell Assessor del Teatre Nacional de Catalunya (1998-2001) i Directora Artística del Festival Sitges Teatre Internacional-Creació Contemporània (2001- 2004). El novembre del 2015 és nomenada Directora General de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

La seva trajectòria teatral s’inicia amb la creació del col·lectiu Metadones on dirigeix La Bernada es calva i Medea Mix de creació col·lectiva. Posteriorment fa la dramatúrgia i la direcció escènica en nombrosos espectacles. Destaquem Animales nocturnos de Juan Mayorga , Tractat de Blanques d’Enric Nolla, Trànsits de Carles Batlle i Ricard G. (cocreació amb R. Simó) a la Sala Beckett; Cosmètica de l’enemic d’Amélie Nothomb, Alma i Elisabeth. Persona de I. Bergman, estrenada al Festival Grec 2013 i la creació Tèrminus estrenada al Festival Grec 2016; Confidències a Al·là de Saphia Azzedine la Sala Atrium i Gorda de Neil Labute a la Sala Villarroel.

Ha dirigit també espectacles als teatres públics com Fedra i Hipòlit al Teatre Lliure, Bernardeta Xoc d’Alain Platel, El professional de Dusan Kovasevic, Antílops de Henning Mankell i Coratge de matar de Larsn Noren al Teatre Nacional de Catalunya.

Rep nombrosos premis entre els que destaquen el premi de la Crítica per la creació de Pesombra estrenat al Centre Dramàtic i el premi de la Crítica per Temps Real, text d’Albert Mestres, presentat al Teatre Nacional de Catalunya.


Organitza:


Col·labora:

Amb el suport de: