Què necessites trobar?

CELEBRADA LA PRIMERA ASSEMBLEA GENERAL DEL 2018

Publicado el 13 de Junio de 2018

El passat dilluns 11 de juny a les 18 hores es va celebrar la primera assemblea general ordinària del 2018 a la sala 2 de la tercera planta de Fabra i Coats. La mesa de l'Assemblea estava presidida per Enric Cambray i l'acompanyaven la Berta Lorenzo, com a secretària, i la Júlia Bonjoch, de moderadora.

En primer lloc, cada secretaria va exposar davant dels socis la feina feta durant el 2017 detallada a la darrera memòria. Un cop explicada àrea per àrea, es va procedir a votar l’acceptació de la memòria la qual va ser aprovada per unanimitat.

Com a segon punt de l’ordre del dia es va tractar el tema de la Fundació AADPC. Aquest tema va generar un seguit de preguntes per part dels assistents que els membres de la Junta es van encarregar de respondre una per una. Es va explicar que actualment, la comissió que treballa per la creació de la Fundació està preparant els Estatuts i que, seguidament, s’haurà de redactar una carta fundacional. Ambdós documents s’hauran d’aprovar posteriorment en Assemblea.

Un cop acabada l’Assemblea de juny, els membres de la Junta es van dirigir cap al vestíbul de Fabra i Coats on es va celebrar l’acte de "Benvinguda a la professió" per presentar l’AADPC als recent graduats de les escoles catalanes d’art dramàtic.