Què necessites trobar?

COMENCEM LA GRAVACIÓ DEL VIDEOMANIFEST DEL DIA MUNDIAL DEL TEATRE

Publicado el 01 de Marzo de 2022

El passat dimarts 1 de març vam començar la gravació del videomanifest del dia Mundial del Teatre 2022. Es tracta d’un vídeo participatiu, on es recolliran reivindicacions del sector professional de les arts escèniques i el difondrem a través de les nostres xarxes socials i per correu electrònic. A més d’enviar-lo a tots els socis i sòcies de l’AADPC, el farem arribar també a les institucions, a les entitats dels sector i als mitjans de comunicació.

Des d’aquí volem fer públic el nostre agraïment a l’escola Lazzigags per haver-nos deixat les seves instal·lacions per fer aquest enregistrament, on hi participen socis i sòcies de l’AADPC, membres de la nova Junta i alumnes de l'ACET.

Esperem que aquest videomanifest que estem preparant tingui un gran ressò el diumenge 27 de març, en motiu del Dia Mundial del Teatre, i per això us demanem que un cop el rebeu, ens ajudeu a difondre’l a través de les vostres xarxes per arribar al màxim de gent possible.

Entre tots i totes, fem que el Dia Mundial del Teatre sigui un dia reivindicatiu per al sector fent sentir la nostra veu.