Què necessites trobar?

COMUNICAT DE VAGA DE L’AADPC PEL 18 D’OCTUBRE DE 2019

Publicado el 16 de Octubre de 2019

L’AADPC s’adhereix a la vaga convocada per la Intersindical-CSC per al proper dia 18 d’octubre de 2019.

Els motius d’aquesta decisió són més que obvis:

D’una banda, la sentència condemnatòria resultant de l’anomenat “judici al procés”, que considerem totalment injusta, donat que repercuteix sobre el dret de reunió i de manifestació, i dóna pas a la coerció de les llibertats i drets fonamentals de qualsevol poble.

De l’altra, no oblidem la greu situació de precarietat laboral que estem vivint en el nostre sector, que ha estat afavorida per una reforma laboral indecent —que ningú ha estat capaç de derogar, i uns pressupostos generals “prorrogats” durant dos anys per la nul·la voluntat d’arribar a acords en favor de l’estabilitat social.

Els professionals de la cultura tenim l’obligació de denunciar tot el que afecta a una societat i l’allunya d’una democràcia saludable i una política social al servei dels ciutadans.

Així mateix, també exigim a la classe política que acompleixi aquestes dues fites, que formen part de les seves obligacions professionals, per damunt d’altres interessos que només són, al cap i a la fi, mostra d’ineficàcia i ineptitud.

Exercim, per tant, el nostre dret a la vaga com a protesta per aquesta realitat que ha de canviar.


Notícies relacionades:

CONVOCATÒRIA MANIFESTACIÓ 18 D'OCTUBRE

QUÈ HE DE SABER SOBRE EL DRET DE VAGA