Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA 3a MOSTRA DE TEATRE CAN BRIANS

Publicado el 17 de Octubre de 2017

Dins el marc de les accions socials que duem a terme des de l’AADPC, un cop més demanem la vostra col·laboració per representar algun espectacle a la 3a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Can Brians, que se celebrarà del 28 d'octubre al 16 de desembre de 2017.

L’organització necessita 8 propostes d'una durada màxima d’1 hora i 30 minuts.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar el món de l’espectacle i les arts escèniques al col·lectiu d’interns al centre per tal que puguin adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció social.

Les activitats de la Mostra es duran a terme al llarg de vuit dissabtes del 28 d'octubre a 16 desembre. L'horari de les actuacions serà a les 5 de la tarda, entrant un parell d'hores abans. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Els interessats haureu d'omplir aquest FORMULARI i enviar la vostra proposta abans del dimarts 31 d'octubre a mrodriguez@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu CAN BRIANS.

Aquesta activitat tindrà una petita aportació per a la companyia en funció de la concessió d’una subvenció del 2017 per part de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. Per poder participar és imprescindible que el 60% dels components siguin membres de l’AADPC.


C.P. CAN BRIANS

Carretera de Martorell a Capellades, km 23,
08635 Sant Esteve Sesrovires, Barcelona