Què necessites trobar?

FORMACIÓ AISGE - CURS DE BALL LINDY HOP AMB RAFAEL MENDEZ

Publicado el 12 de Abril de 2019

DATES: Els dilluns de maig i juny.
6, 13, 20, 27 de maig i 3, 10, 17, 25 (dimarts) de juny.
HORARI: De 10h a 12h.
LLOC: Dau al Sec. C/Salvà, 86 de Barcelona
PREU: Socis AISGE i AADPC 50€ / No socis _ 80€

Interessats: enviar sol·licitud abans del 29 d’abril a jagustina@aisge.es.
L’ordre d’arribada de les sol·licituds també es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

OBJECTIUS I BENEFICIS DEL CURS:

-Consciencia i control del cos i l’equilibri. Agilitat, flexibilitat i fluïdesa en l’espai.

-Coordinació del moviment a través de la música i el ritme. L’atenció No mental i Sí física i Sensitiva que es precisa per a poder ballar genera una millora de l’estat d’ànim, redueix les tensions i aclareix la ment, aportant benestar en un mateix i relaxació general.

-Potenciar la comunicació no verbal, al tractar-se d’un treball en parella. Aprendre a donar i a escoltar, a oferir i respondre, a prendre i confiar. Valors indispensables per a l’actor a l’interpretar un personatge.

-Augmentar la memòria tridimensional. S’exercita la capacitat de l’espai-temps, la orientació i l’expressió íntegra de l’espai.

-Desenvolupar la generositat i la tolerància, al tractar-se de treball en parella. Amb el moviment coordinat entre dos persones es desenvolupen noves aptituds essencials per a l’actor i el seu futur treball.

-L’Aquí i l’Ara. La música i el moviment serveixen com a tècniques útils per a l’actor i la bona interpretació del seu guió.

-Creativitat, espontaneïtat i confiança es potenciaran en cadascú gràcies al què la música i l’aprendre a ballar els pot aportar.


Rafael Méndez està diplomat per la Universitat de Barcelona en l’especialitat de Ciències. Ha cursat estudis de música, en el Conservatori del Liceu de Barcelona i estudis de dansa clàssica, jazz, balls de saló i claqué a escoles de París i Barcelona.Ha treballat amb professors reconeguts arreu del món, al llarg de la seva carrera. Des de 2015, en el món dels balls de Swing, Lindy Hop, Balboa, etcètera. A la seva vida professional ha treballat com a coreògraf i ballarí per a RTVE i TV3 en obres com “En Pepitu enamorat”, “Ragtime Dance” o “El show de la Diana”. En teatre ha treballat en “El Duc a Barcelona”, “Dancing”, “Els Pirates” de Dagoll Dagom, “Tren de somnis” al TNC, “Àfrica Camut” en el Teatre Grec o “Sonoritats” en el Mercat de les Flors. També ha estat professor de claqué i balls de saló en escoles de París i Barcelona. Ha treballat en el Festival de San Sebastián, els Premis Max, els Premis Goya i els Premis Gaudí així com en innumerables programes per a la televisió amb la Camud Band.

Organitza:Col·labora: