Què necessites trobar?

CURSOS DE RECICLATGE PER A PROFESSIONALS AADPC

Publicado el 14 de Febrero de 2017

Gaudeix dels avantatges de ser associat de l’AADPC!!

INTRODUCCIÓ AL TEATRE CLÀSSIC ESPANYOL (Siglo de Oro)
amb Júlia Barceló

Del 3 al 6 d’abril / de 10 a 13h

Aquest curs està especialment destinat a actors i directors professionals,amb titulacions superiors o experiència, de totes les edats. Es treballaran textos de Teatre clàssic espanyol (Lope de Vega, Calderón de la Barca, Tirso de Molina) en el seu idioma original, el castellà. S’exploraran les qualitats estilístiques dels seus textos (vers, ritme, prosòdia...) i expressives (tragèdia, comèdia...) per entrenar el màxim d'aspectes tècnics de la interpretació i de la posada en escena.

El curs es dividirà en tres etapes: anàlisi actiu del text / Vers i sentit / Preparació i presentació de les escenes. Els directors dirigiran escenes amb dos o tres actors aplicant tota la feina prèvia i gestionant la suma indispensable de la tècnica amb l'emoció. Es posarà en comú l'últim dia. https://juliabarcelo.comVIEWPOINTS I COMPOSICIÓ: TALLER D'ENTRENAMENT I CREACIÓ TEATRAL
amb Arnau Marín i la Cia. Teatre de l’Enjòlit

Del 8 a l’11 de maig / de 16 a 19h

Viewpoints és un dels mètodes teatrals amb més acceptació i més estesos als Estats Units. A Europa comença a introduir-se en l’entramat creatiu escènic. Es tracta d’un model de preparació actoral i de creació teatral, desenvolupat per la directora i pedagoga nord americana Anne Bogart i la seva companyia SITI Company. El seu origen és la dansa i, allunyant-se de les prerrogatives psicologistes imperants en el teatre, proposa un joc constant entre l’espai i el temps. Els Viewpoints disseccionen el teatre en nou conceptes per tal d’aprofundir i donar eines expressives per a la creació escènica.

Amb aquest mètode la creació teatral és senzilla, directa i clara, sense deixar mai de ser profunda. Aquest taller s’adapta i se serveix de les característiques dels participants, ja siguin actors professionals, amateurs, ballarins, músics, cantants, directors, dramaturgs o tècnics.TALLER FITZMAURICE VOICEWORK ®
amb Anna Estrada

19, 20 i 21 de maig

Taller intensiu de 3 dies de durada que inclourà la presentació de la Tècnica Fitzmaurice Voicework®, així com la introducció a les dues fases principals del treball: la desestructuració i la reestructuració, així com el treball de text i/o cançons, presència, energia i unió l’experiència física amb l’atenció mental.

Fitzmaurice Voicework® és un enfocament integral i holístic de l'educació de la veu. Originalment desenvolupat per als actors, també s'utilitza per ajudar les persones amb una àmplia varietat d'interessos i necessitats. S’aborda el treball de la veu en actuacions amb guions, improvisen, i / o cantades, parlar en públic, el cant, la respiració, la integració de la veu amb el moviment, la rehabilitació vocal, presència i estar presents qüestions, culural i d'identitat amb la veu i la parla.


PROPERAMENT MÉS INFORMACIÓ A L'APARTAT DE CURSOS o a l'adreça electrónica amolins@aadpc.cat