Què necessites trobar?

DE LA IDEA AL PROJECTE. COM ELABORAR UN PROJECTE ARTÍSTIC

Publicado el 19 de Junio de 2019

PÍNDOLA FORMATIVA

DATA: dimarts 9 de juliol
HORARI:
de 10 h a 14 h
LLOC:
Sala 4 de Fabra i Coats
(carrer Sant Adrià, 20, 3a planta)

Sessió gratuïta per a associats!
5€ la resta d'assistents


INSCRIPCIONS (places exhaurides)

Des del moment en què es té una idea sobre un possible projecte artístic fins que s’estrena passa molt de temps i es prenen moltes decisions que determinaran el seu èxit.

Una bona preproducció és clau per arribar a bon port. És imprescindible seguir un procés metòdic amb anàlisi inicial, avaluació, organització i desenvolupament concret per evitar perdre oportunitats, desviar-nos del camí, equivocar-nos en els plantejaments, o gestionar-lo i dirigir-lo inadequadament.

Les associacions de professionals AADPC, APCC, APdC, i TTP organitzen una formació centrada en la preproducció, una fase que va de la mà de la producció, i que és igual d’important que la segona, ja que tracta de la definició de tots els aspectes del projecte abans de passar a l’acció.


PROGRAMA:

- Conceptualització: Definir el projecte a partir de la idea o idees.
- Recerca: Artística, àmbit professional, conceptes externs amb necessitats de professionals especialitzats.
- Desenvolupament: Necessitats que genera el projecte: artístiques, d’equip, tècniques, econòmiques.
- Planificació: Calendaris, desenvolupament del projecte, distribució econòmica.
- Pressupost: Avaluació econòmica de les necessitats que genera el projecte: ingressos i despeses, liquiditat, negociacions.


PONENT:

Montse Prat. Docent en actiu, especialista en producció executiva de projectes de dansa i teatre. Està vinculada a l’Institut del Teatre com a professora de producció i gestió, coordinadora i assessora en producció per a l’alumnat i graduats i Coordinació general i projecció d'ITDansa

Organitzen: