Què necessites trobar?

EL TEU PROJECTE ESTÀ PREPARAT PER INTERNACIONALITZAR-SE?

Publicado el 23 de Noviembre de 2018

El passat dimarts, dia 20 de novembre, es va dur a terme a l'Arts Santa Mònica la primera part de píndola formativa sobre Internacionalització de projectes escènics que vam organitzar les quatre asociacions del sector, l’AADPC, l’APDC, l’APCC i la TTP, amb la col·laboració del SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial de l'ICEC).

L’especialista en mobilitat artística i internacionalització de la cultura, Toni González, va ser l’encarregat d’exposar als assistents tots els elements i variables que han ser considerats per als artistes i les companyies que volen projectar el seu espectacle internacionalment.

Durant les quatre hores en les què es va desenvolupar la sessió, el ponent va desglossar la tipologia i les característiques dels projectes internacionalitzables. Un dels components més significatius són les barreres amb les quals es trobaran a la pràctica, com poden ser l’idioma i les diferències culturals o les administratives. Aquests temes s’abordaran a la segona sessió sobre internacionalització que es farà a principis del 2019.

Oferir uns continguts i unes estètiques diferenciadores que tinguin a veure amb la identitat de la companyia, la innovació i la seva qualitat tècnica i artística és la clau de l’èxit per a una projecció internacional del nostre espectacle.