Què necessites trobar?

ENLLAÇ ONLINE: DISTRIBUCIÓ I PRODUCCIÓ DE PROPOSTES ARTÍSTIQUES

Publicado el 21 de Octubre de 2020

L’Enllaç adopta format en línia i es centra en la distribució i producció de propostes artístiques

La jornada comptarà amb la distribuïdora Fani Benages i la productora Teresa Petit

DIA: 5 de novembre

HORARI: de 10 a 13 h

PREU: Inscripció gratuïta per a socis i sòcies
(AADPC, APCC, APdC, TTP i APGCC)


INSCRIPCIONS (fins diumenge 1 de novembre)

L’Enllaç, la trobada anual que vol fomentar la relació entre gestors/es culturals i artistes de les arts escèniques, s’adapta en la seva edició d’enguany a la situació actual i ofereix formació a aquests professionals de la cultura en versió online sobre com afrontar la producció i distribució d’espectacles. L’Enllaç tindrà lloc el pròxim 5 de novembre de 10h a 13h, amb una última part de la jornada en què es promourà l’intercanvi i networking entre les persones assistents.

L’Enllaç arriba enguany a la seva quarta edició i és una iniciativa impulsada per les associacions professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural: AADPC, APCC, APdC, TTP i APGCC.

La jornada, gratuïta per a tots els socis i sòcies de les entitats organitzadores, es distribuirà en dues taules rodones liderades per professionals de reconeguda trajectòria en els àmbits de la distribució i la producció de propostes artístiques com són Fani Benages i Teresa Petit, i per acabar tindrà lloc una sessió més dinàmica.


PROGRAMA

10.00-10.45h:   Taula 1 distribució
10.45-11.00h:   Preguntes
11.00-11.15h:   PAUSA
11.15-12.00h:   Taula 2 producció
12.00-12.15h:   Preguntes
12.15-12.30h:   PAUSA
12.30-13.00h:   Dinàmiques


COM DISTRIBUÏM LA NOSTRA PROPOSTA ARTÍSTICA?

Fani Benages, membre del Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya, CDAEC , ens explicarà en la primera taula el rol del distribuïdor/a, ens donarà consells sobre distribució i sobre com afrontar les fires d’arts escèniques.

Per afrontar la producció d’una creació d’arts escèniques malgrat la COVID-19, Teresa Petit, de l’Associació de Productores, serà l’encarregada de parlar sobre com es pot tirar endavant en l’actualitat la producció d’un espectacle o proposta artística.


DINÀMICA ENTRE LES PERSONES PARTICIPANTS

Després d’aquestes dues xerrades hi haurà un temps per a preguntes i dubtes i al final de l’Enllaç tindrà lloc una part més dinàmica en què crearem trobades online de poca durada entre diferents persones assistents segons els seus coneixements i les seves necessitats. Per tal de possibilitar trobades més productives, en el formulari d’inscripció a la jornada preguntarem als assistens les àrees en què treballen i en quines necessiten consells o conctactes, així com en quines disposen d’experiència i informació (distribució, producció, creació, comunicació, pressupostos, subvencions, gires i esxhibició, etc etc). La voluntat és promoure el networking entre les persones inscrites, per tal d’ampliar el cercle de contactes professionals i a la vegada l’intercanvi d’informació i consells.


PONENTS

Fani Benages. Des de l’any 1994 es dedica a la gestió cultural, concretamentde dansa contemporània i arts del moviment en general, i des del 2002treballa com a freelance i té la seva pròpia agència on hi desenvolupal'acompanyament i assessorament a la producció i distribució de companyies de dansa i creadors d’arts escèniques. El seu catàleg actual el formen: Andres Corchero, CreaMoviment , Cia Du'K'tO, Cia Moveo, Cia Vero Cendoya, Dimitri Ialta, KernelDT, Nuria Guiu i Magi Serra & Anamaria Klajnšček . L’agència difon i distribueix espectacles per tot Europa, Àsia, Orient Mitjà i Llatinoamèrica. Al llarg d'aquests anys ha treballat i posicionat companyies i artistes d'àmbit estatal i de reconeguda trajectòria internacional, com Brodas Bros, Cobosmika, Damian Munoz (La Intrusa), La Veronal, Thomas Noone, Maria Rovira (Transit Dansa), etc. En l'àmbit internacional destaquen Wanted Posse, Jeu des Jambes i Sebastien Ramirez (Wang & Ramirez), entre d'altres. El 2010 va crear i desenvolupar un projecte de xarxa internacional per a la mobilitat de les companyies i artistes a Europa: Dance European Movement (DEM).
Teresa Petit. Actriu de formació, està graduada de l’Institut del Teatre i Màster Oficial Interuniversitari en Estudis Teatrals (MOIET). Entra a formar part de la companyia Alvic II-Tantarantana amb qui produeix diferents espectacles familiars. Col·labora en les produccions de T’Odio Amor meu i Pigmalió amb Dagoll Dagom i en les sèries televisives Oh, Euopa! i Oh, Espanya!. Crea la Companyia de teatre-cabaret GIT La Darrera. Produeix diferents espectacles a Artenbrut, Maldà, Tantanrantana. Des de fa anys, compagina la docència de producció i regidoria d’espectacles a CFGS, i la producció de projectes propis. Els seus últims muntatges són: La literatura mata (2020), La Florestíada (2019), L’Article (Festival Píndoles 2018), Distòpia (Festival TNT 2017), documentals: Les Naus de l’Art (Xarxa de TV locals 2016), Les bèsties i l’aigua (Festival We are Water). Actualment està escrivint un manual pràctic de producció d’espectacles.

Organitzen: