Què necessites trobar?

ESPECTACLE ONLINE INTERACTIU: EL MÈTODE DE SHAKESPEARE DE KELLY HUNTER PER A NENS I NENES AMB AUTISME

Publicado el 24 de Noviembre de 2020


El mètode de Shakespeare per a nens i nenes amb autisme anomenat mètode Hunter Beat, creat per l'actriu i directora de teatre britànica Kelly Hunter, sobre el qual organitzem una formació cada any des de l'AADPC junt amb la seva companyia de teatre Flute Theater, s'ha adaptat a les actuals circumstàncies de pandèmia.

L’actriu i directora de teatre britànica, Kelly Hunter, és la creadora d'aquest mètode per estimular els nens i adolescents que pateixen autisme, mitjançant les obres de teatre de Shakespeare. El Hunter Beat es basa en la tècnica del ritme de la mètrica que feia servir Shakespeare que propicia que els nens se sentin més tranquils i segurs. A més les expressions facials i les veus exagerades, clàssiques d’aquests tipus d’obres, són ideals per facilitar la comunicació.

En aquesta edició es transmetrà en directe via Zoom l'espectacle de Flute Theater "Somni d'una nit d'estiu" per als nens i nenes de l'escola Montserrat Montero de Granollers que participaran de manera activa a la funció.

Us invitem a assistir de públic a aquest esdeveniment únic!

L'espectacle, d’1 hora de durada, es representarà durant 2 dies, dilluns 30 de novembre i dimarts 1 de desembre en 3 sessions/ horaris diferents i haureu de triar el dia i l’hora que us vagi millor:

- Primera sessió a les 10:30h
- Segona sessió a les 12h
- Tercera sessió a les 15h

INSCRIU-TE *


* Activitat gratuïta i exclusiva per a socis i sòcies de l'AADPC