Què necessites trobar?

FESTA DE LA PROFESSIÓ 2019

Publicado el 28 de Junio de 2019

Un any més, la Festa de la Professió ha estat l’excusa perfecta per retrobar-nos amb els companys i companyes de feina per celebrar l’entrada de l’estiu.


El recinte Fabra i Coats va acollir el passat dilluns 25 de juny els associats de l’AADPC, col·laboradors i les entitats del sector de les arts escèniques i audiovisuals convidades, així com els nous graduats de les escoles de teatre, que van assistir abans de l’inici de la festa a l'acte de "Benvinguda a la Professió", una activitat que organitzem amb la finalitat que coneguin que fem des de la nostra entitat per al sector i en què els podem ajudar al seu començament a la trajectòria professional.


El duo musical ‘Perversiones acústicas’, amb José María Ortega a la veu i Pedro Larriba a la guitarra, va amenitzar la primera part de la vetllada amb versions de grans cançons del pop espanyol.


Mentrestant els assistents acompanyaven el pica-pica dissenyat per a l’ocasió per ‘Cuiners de la terra’ amb una cerveseta i chips, cortesia d’Estrella Damm i Frit Ravich.


Aquesta celebració va servir per homenatjar la gerent Tumani León, que es jubila després de 28 anys dedicats a l’associació. El president i la secretària general de l’AADPC, Àlex Casanovas i Rosa Andreu, van ser els encarregats d’entregar, en representació de la Junta, la polsera on apareixia gravat l’any en que va començar a treballar a la nostra entitat, 1991.Des de la Secretaria de Cultura, Carlos Briones va brindar per l’associació, col·laboradors, assistents i nouvinguts a la professió amb una copa de cava Gramona. A continuació va donar pas a DJ PeryK, que durant una hora i mitja va fer ballar grans i joves al ritme de la música discotequera dels 80’s i 90’s.