Què necessites trobar?

FINALITZADES LES AUDICIONS AL TNC PER A SOCIS I SÒCIES DE L'AADPC

Publicado el 15 de Julio de 2022


Aquesta setmana s’han celebrat les audicions al Teatre Nacional de Catalunya per als associats i associades de l’AADPC. Entre el 7 i el 14 de juliol, hem pogut assignar 50 places d’audicions en horaris de matí i tarda, segons la disponibilitat de cadascú, mentre que 33 persones han quedat en llista d’espera. A totes elles les animem a presentar-se a la convocatòria de l’any que ve per poder gaudir d'aquesta oportunitat.

Cada audició ha durat uns 20 minuts en els quals els i les professionals han pogut mostrar les seves habilitats interpretatives. Cada participant ha estat enregistrat per l'equip TNC i aquesta documentació es presentarà a tots els directors i directores artístiques que treballin al teatre amb l’objectiu d'oferir possibles contractacions o fer-los participar en audicions per espectacles concrets.

Les impressions de totes les persones que han participat en aquesta edició han estat molt positives.

Des de l’AADPC apostem per aquestes audicions perquè estem convençudes que poden representar una oportunitat laboral molt interessant per als nostres associats i associades. Farem el seguiment amb el TNC per potenciar al màxim les contractacions que se’n derivin, malgrat que sabem que les decisions finals recauen en els càrrecs de direcció artística.