Què necessites trobar?

Formació amb descompte! Classe Magistral Pràctica amb Richard Feldman

Publicado el 13 de Julio de 2023


El proper 20 de Juliol en Richard Feldman, director artístic associat (2007/ 20121) i actual director de projectes de la Juilliard School de Nova York, oferirà una Classe Magistral Pràctica dirigida a qualsevol persona que vulgui explorar i aprofundir en el món de la interpretació. Hi haurà traducció simultània. 

 

"No hi ha fórmules fàcils per la interpretació; és un art, no una ciència. El talent i la creativitat de l'actor i com i quan floreix és finalment misteriós. La interpretació, però, és un ofici alhora que un art."

Richard Feldman

 

Els participants podran experimentar d'una manera pràctica les propostes escèniques d'en Richard Feldman. No cal saber cap text a l'avançada, es provocaran  diferents jocs escènics per facilitar la connexió entre els actors i la profunditat de la història que s' explicarà.

 

Serà un esdeveniment únic, en Richard ha treballat amb intèrprets de gran prestigi internacional, és un savi generós i amb una humanitat i sensibilitat extraordinaria per tractar als actors. Espero que sigui del teu interès!

 

- DIA: 20 de juliol.

- HORA: de les 10h a les 13h.

- LLOC: Dau al Sec, Carrer de Salvà 86, Barcelona.

- PREU: 30€. Amics de Dau al Sec: 20€

- RESERVA la teva plaça teatrestudilestrada@gmail.com 

 

PLACES LIMITADES