Què necessites trobar?

Formació amb descompte: Training Internacional Estiu amb Richard Feldman

Publicado el 15 de Abril de 2024


Aquest estiu es celebra la segona edició de l’intensiu del Training Actoral Internacional amb Richard Feldman, director i professor de la Juilliard i la TISCH de NYC, un dels directors d’actors més prestigiosos dels Estats Units i del món. També compten amb l’Andrés Corcheropremi Nacional de Dansa i de la Crítica, ballarí i coreògraf que a treballat arreu del món, i professor reconegut de Body Weather . I també amb Anna Estrada, professora associada de la tècnica FitzmauriceVoicework®, creadora de la tècnica de les 5 I’s, i fundadora i directora del Teatre Estudi l’Estrada.

 

Adreçat a persones amb experiència actoral, sense requisit de que aquesta sigui professional.

 

A CÀRREC DE:

Interpretació- Richard Feldman (JUILLIARD/TISCH)

Veu i Fitzmaurice Voicework®- Anna Estrada

Body Weather- Andrés Corchero

La cura de l’Actriu i Actor- Anna Estrada

 

INFORMACIÓ BÀSICA:

DATES: del 25 de Juny al 5 de Juliol.

HORARI: De dimarts 25 a dissabte 29 de Juny i de dilluns 1 fins el divendres 5, de 10h a 18h - amb 1 hora aproximada de pausa per dinar.

PREU: 1.700 €

PREU AMB 10% DE DESCOMPTE PER A PERSONES SÒCIES: 1.400 €

LLOC: al Dau al Sec, Barcelona.

IDIOMES: Les classes seran en anglès. Hi haurà traducció en cas que els participants ho necessitin i es podran expressar en català, castellà i anglès.

REQUISITS: Per a poder ser considerat o considerada com a participant en aquest curs, s'haurà d'entregar una Carta de Motivació, escrita en català, castellà o anglès, i el CV. A més a més, s'haurà de pagar un dipòsit de 500€ que, en cas de que la persona no sigui escollida com a participant, es tornarà íntegrament.

 

Data límit per a inscriure's i presentar els requisits: 20 de Maig

Per a més informació i/o per inscriure’s al curs, podeu contactar amb teatrestudilestrada@gmail.com