Què necessites trobar?

INVITACIÓ PER A LA REPRESENTACIÓ DE ''EN LA CONSULTA DEL DENTISTA'' A CÀRREC DEL GRUP DE TEATRE DONES U

Publicado el 13 de Septiembre de 2018

El Centre Penitenciari Brians 1 i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya us inviten a assistir a la representació de "En la consulta del dentista", que tindrà lloc al Poliesportiu del mateix centre penitenciari el dimecres 26 de setembre a les 17h. L'obra està dirigida pel soci de l’AADPC, Jaume Nadal, i interpretada per un grup d'internes del mòdul U.

El Grup de Teatre del Mòdul Dones U és un projecte que es va iniciar el 2016 dins el marc de les activitats d’Acció Social que promou l’AADPC en els Centres Penitenciaris de Catalunya.

El que es pretén amb aquesta invitació és recolzar, amb la presència de públic extern, l'esforç, dedicació i treball d'aquest grup d'internes que es troben en procés de rehabilitació.

En cas de voler assistir-hi, cal omplir aquest FORMULARI com a molt tardar el proper dilluns dia 17 de setembre, per tal de poder tramitar els passis d'entrada al Centre. En cas de confirmar l’assistència i finalment no poder assistir-hi, és important comunicar-nos-ho el més aviat possible. L’aforament és limitat, per tant, us anotarem al llistat per rigorós ordre d’inscripció.


"EN LA CONSULTA DEL DENTISTA"
Grup de Teatre Dones U
Direcció: Jaume Nadal

DATA: 26 DE SETEMBRE DE 2018
HORA: 17.00h
LLOC: Poliesportiu del Centre Penitenciari Brians 1


"En la consulta del dentista" és el tercer espectacle del Grup de Teatre de Dones U, i si bé en les anteriors ocasions van presentar un guió que girava a l'entorn de les seves pròpies vivències en general i al Centre en particular, i per tant s'interpretaven a elles mateixes, en aquesta ocasió hem intentat fer un salt qualitatiu en el treball. Així doncs, s’ha creat un text, que en un inici podríem inscriure en el que entenem com Teatre de l'Absurd, en el que interpreten uns personatges de ficció que coincideixen en la consulta d'un dentista. Un text sense grans pretensions que, en canvi, serveix de punt d'inflexió en la seva capacitat interpretativa i en la afirmació del Grup com equip estable de treball. El sentit de l'humor és senzill i directe atès que està especialment adreçat als interns i internes que, al marge dels convidats, configuren el públic que l'ha de visionar.