Què necessites trobar?

JA HA COMENÇAT LA 10a MOSTRA DE TEATRE DEL C.P. LLEDONERS

Publicado el 05 de Octubre de 2018

El passat dia 27 de setembre es va inaugurar la 10a Mostra de Teatre del C.P. Lledoners, que tindrà lloc en aquest centre penitenciari cada cap de setmana des del 28 de setembre fins el 14 d’octubre.

Aquest any la Vicepresidenta de l’AADPC, Ester Bartomeu, acompanyada de la Secretària General, Rosa Andreu, i la gerent, Tumani León, van assistir a la inauguració de la mostra en representació de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. L'Ester Bartomeu va donar el tret de sortida presentant aquesta 10a edició de la mostra després que el Director General de Serveis Penitenciaris, Amand Calderó, i Paula Montero, Directora del C.P. Lledoners, agraïssin la tasca de l’AADPC i de tots els associats que han col·laborat, des del primer any de funcionament d'aquesta presó, apropant el teatre i cultura a través dels seus espectacles als interns del centre.

Un cop acabats els parlaments, l’actor Víctor Parrado va seduir als assistents amb un monòleg ple d’humor i ironia. A continuació, els interns que formen part del grup de teatre que lidera l’educador i coordinador de la mostra, Quim Borrell, van protagonitzar tres peces de teatre musical amb gran èxit per part del públic.

Des de fa deu anys, l’AADPC i els seus associats treballem per portar la paraula “llibertat” a través del teatre i la cultura a Lledoners. Aquesta desena edició, amb els presos polítics com a espectadors excepcionals, la paraula llibertat pren un altre sentit.