Què necessites trobar?

Jornada pedagògica ACET 2023: Inscripcions amb un 20% de descompte per a les persones sòcies!

Publicado el 19 de Septiembre de 2023

Jornada de formació adreçada a docents de teatre que treballen amb alumnat de qualsevol edat i col·lectiu.


Dia: Dissabte, 30 de setembre  

Horari: De 10h a 19,30h  

Lloc: Can Bonamic, Sant Esteve de Palautordera 


Inscripcions: 30€, per a docents de les escoles ACET  

50€ per a docents d’escoles no associades a l’ACET i professionals

(20% de descompte per les persones sòcies de l'AADPC, TTP, APdC, APCC)


Places limitades: 16, per estricte ordre d’inscripció i pagament 


Enguany la jornada pedagògica de l’ACET persegueix dos objectius clars: 


D’una banda tenir cura de nosaltres mateixos, com a docents de les arts escèniques, per poder tenir cura del nostre alumnat.


I de l’altra, proveir als docents d’estratègies i recursos d'intervenció que els permetin  posicionar-se en un lloc d'acompanyament pedagògic més amorós, respectuós i i nclusiu. 


Tota la jornada la celebrarem en un entorn natural, a la masia de Can Bonamic. Una masia als peus del Montseny que s'obre per acollir arts del cos i arts del so en espais que abans eren corts, pallisses, eres i camps. 


 

DOCENTS :

Sandra Aurora Muñoz  

Formada en Arts Escèniques per la Universitat de Campinas (UNICAMP) de Sao Paulo, especialista en Psicomotricitat i Teràpia Psicomotriu per la Ramon Llull (Barcelona), Màster Oficial en Atenció Emocional al nen hospitalitzat (Model Child Life) per Sant Joan de u i Universitat de Barcelona. Formació en Musicoteràpia, cant i música. Formació en Psicoanàlisi per l’Escola Lacaniana del Camp Freudià (Barcelona). Acabant el grau de Psicologia per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Actualment estic investigant els ponts entre la veu, les vibracions sonores i com poden utilitzar-se en la intervenció en autisme. Imparteixo i col·laboro amb diverses Universitats (Màster de Pedagogia Hospitalària de la U.B., Grau d’Infermeria del Campus Docent Sant Joan de u, Federal de Santa María, Brasil) i tallers (Identitat Còmica com a via Relacional, Riure per viure d’AFANOC). Realitzo acompanyament emocional, clown i musicoteràpia en l’àmbit sanitari. He col·laborat amb AFANOC (Nens amb Càncer) i l’Hospital de la Vall d'Hebron durant s de 15 anys i actualment treballo com a musicoterapeuta al Centre de Salut SAT d’Aspanias i al Centre d’Educació Especial Carrilet. M’apassiona establir ponts entre les Arts, la psicoanàlisi, l’educació i la intervenció terapèutica 


Marta Corral  

Llicenciada en Art dramàtic per l'Institut del Teatre i postgraduada en Pedagogia Teatral per l'Institut del Teatre de Vic, especialitzada, sobretot, en teatre juvenil. Des de fa s de vint anys combino la docència amb la meva faceta d’actriu. Des de fa s de vint anys combino la docència amb la meva faceta d’actriu. Fundadora de la companyia La Soga, alterno el teatre amb la televisió i la ràdio. He treballat amb directors com Ferran Joanmiquel a “Dones que parlen” (La Planeta), Carles Mallol a Ciutat”, Tornem després de la publicitat”, Primaris”, Stereo”, Seguretat”, “3,27”, (Sala Becket, Teatre Tantarantana i Sala Versus), Roberto Romei a Dies Meravellosos” (Teatre Tantarantana), Frederic Roda a “Fi de Partida” (Fira de Tàrrega), entre d’altres. A la ràdio i televisió he explorat la vessant s còmica. He treballat en programes com Societat Imitada (TV3), Crakovia (Tv3), La Escobilla Nacional (Antena 3), Versió Rac 1 i Homozapping (Antena 3 i Neox). També he participat en series dramàtiques de TV3 com Com si fos ahir, Laberint d’ombres i La Riera. Actualment soc cap de Departament Juvenil al Centre d’Arts Escèniques El Galliner de Girona i professora d’interpretació juvenil i Preparació al Càsting i Interpretació al Cicle Formatiu de Grau Superior del mateix centre. M’agrada treballar a partir d’imatges, referents reals i productes nous. Conèixer i aprendre cada dia de tot el que bull al voltant meu (música, materials, notícies, xarxes...).